La Harvard se învață și sexul anal

Citesc aici că Universitatea Harvard, una dintre cele mai prestigioase din SUA, care a și dat opt dintre președinții americani (ultimul fiind chiar Obama), a introdus de anul ăsta cursuri de sex

Citesc aici că Universitatea Harvard, una dintre cele mai prestigioase din SUA, care a și dat opt dintre președinții americani (ultimul fiind chiar Obama), a introdus de anul ăsta cursuri de sex anal pentru studenții săi. De fapt este vorba de un modul dintr-un program mai amplu, intitulat „sex week” - săptămâna de sex - și care se derulează de patru ani încoace, organizat de o asociație studențească în colaborare cu diverse alte entități interesate, probabil, să-și promoveze produsele sau conceptele.

În cadrul acestei săptămâni în care se învață diverse chestii despre sănătatea sexuală, anul acesta figurează și sexul anal.

În prezentarea cursului se spune că studenții vor afla tot ce vor să știe despre sexul anal de la experții unui sex shop din Brooklin (Good Vibrations), de ce fac oamenii sex anal, cum se face corect și sănătos, cum trebuie să-i vorbești partenerei/partenerului înainte și în timpul, ce lubrifianți trebuie folosiți etc.

[caption id="attachment_1687" align="aligncenter" width="600"]harvard-sex Studenți de Harvard în cadrul programului Sex week[/caption]

De ce nu, veți spune, de vreme ce și sexul anal face parte din categoria intereselor sexuale ale mamiferelor ;)?

Se pare, însă, că tematica cursului a stârnit oarecare rumoare, ba chiar indignare printre studenți.

Articolul citează o studentă dezamăgită de faptul că la „serioasa universitate” s-a ajuns să se predea despre chestii atât de frivole, dacă nu chiar perverse. Un comentator, însă, pune punctul pe i și remarcă amuzat faptul că studenții sunt pregătiți astfel pentru perioada de după absolvire, când vor fi f... în fund de economia reală și cerințele ei de la cetățeni :)

În fine, una peste alta, mă întrebam cum ar fi primit un astfel de curs în școlile noastre - universități sau licee - unde se mai face, sporadic câte o materie intitulată „educație pentru sănătate”.

Mai ales că nici economia noastră nu ne menajează prea mult cetățenii, fie ei cu studii superioare prestigioase sau nu. Ce părere aveți, ați frecventa un astfel de curs dacă ați avea ocazia?

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod