Kilipiruri de week-end

Week-end-ul ăsta vă puteți face provizii pentru iarnă, cumpărând cărți cu reducere de la Kilipirim sau produse bio-eco de la târgul de profil de la Plaza. Firește, pe lângă proviziile

Week-end-ul ăsta vă puteți face provizii pentru iarnă, cumpărând cărți cu reducere de la Kilipirim sau produse bio-eco de la târgul de profil de la Plaza. Firește, pe lângă proviziile obișnuite de gogonele, conopidă, varză și ce-o mai fi prin piață de pus la murat.

Concert Marius Mihalache-Irina Sârbu

Dar să începem cu un pic de muzică. Concertul „De la Jazz la Ale Noastre“ se repetă chiar în seara asta (vineri), de la ora 21.00, la Cafe Godot, pe strada Blănari nr. 14, în centrul istoric. Alături de celebrul Marius Mihalache va cânta Irina Sârbu (voce), plus membrii band-ului de acompaniament al artistului: Mandela – flaut, Nicu Baran – bas şi Dragoş Mihu – tobe.

La 24 de ani, Marius Mihalache a lansat primul său album de concepţie (etno jazz) numit Eclipse, iar un an mai târziu a semnat coloana sonoră la unul dintre cele mai apreciate filme româneşti, „Filantropica”. Repertoriul său include muzică lăutărească, jazz, muzică de film sau clasică. Dacă nu i-ați auzit până acum pe Mihalache și pe Irina Sârbu, vi-i recomand călduros. Prețul unui bilet este 30 de lei.

***

Kilipirim la toate cărțile

Cel mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, Kilipirim, s-a deschis deja și durează până duminică. E găzduit, ca de obicei, la Galeria Dalles și reunește peste 30 de edituri româneşti şi străine, care îşi vor primi cititorii cu pachete promoţionale şi reduceri de până la 70%.

Beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură, design şi multe altele.
Organizatorii au pregătit la etaj și un târg ezoteric sub motto-ul „Armonie pentru corp, minte şi spirit”, unde vor fi  edituri de profil care promovează produse şi servicii pentru aprofundarea cunoaşterii de sine şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Zilnic vor fi organizate conferinţe, seminarii şi workshop-uri despre: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică etc, la care intrarea este liberă! Ca și la târgul care este deschis între orele 10:00 şi 20:00.
***

Organic Fest

Tot până duminică vă puteți bucura de gustul și avantajele nutritive ale alimentelor bio și eco și aveti posibilitatea să cumpărați produse obtinute în mod ecologic.

De la produse bio alimentare, de bază, până la produse de curățenie sau cosmetice, toate se vor regăsi la standurile din Plaza România. Veți putea degusta sau cumpăra produse ca:
- Bio: alimente, dulciuri, delicatese, vinuri, produse apicole etc.;
- Eco: detergenți, aparatură pentru gătit, produse de curățenie etc.;
- Organice - cosmetice – creme, produse de îngrijire, make-up, produse de înfrumusețare, produse pe bază de ulei de argan și de lapte de capră etc.;
- naturiste/naturale: ceaiuri, siropuri, suplimente nutritive, produse de medicină naturistă, produse din plante medicinale etc.

***

Târgul de Mihail și Gavril

În Parcul Național din sectorul 2 (lângă Arena națională) se organizează, ca de obicei, un târg de produse tradiționale, de data asta cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril.

Pe parcursul zilelor de târg, vor fi amenajate numeroase standuri care vor forma mici gospodării tradiționale, unde veți găsi preparate din carne, brânzeturi, plăcinte și cozonaci, turtă dulce, miere, magiun, podoabe și obiecte din ceramică. Nu va lipsi friptura la proțap și vinul fiert.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod