Joi mergem la concert Trooper

Băieţii de la Trooper sărbătoresc 15 ani de la înfiinţarea trupei şi ne invită la concert. Mai avem concert Blazzaj, un târg de sănătate şi frumuseţe, dar şi Gaudeamus care-şi deschide porţile.

Băieţii de la Trooper sărbătoresc 15 ani de la înfiinţarea trupei şi ne invită la concert. Mai avem concert Blazzaj, un târg de sănătate şi frumuseţe, dar şi Gaudeamus care-şi deschide porţile.

Trooper lansează discul "15" în Bucureşti


"15" este numele primului album live din cariera Trooper. CD-ul marchează vârsta formaţiei şi include cele mai bune piese de pe cele cinci albume de studio editate până în prezent. Biletele se vor găsi la intrarea în club în seara concertului şi vor costa 15 lei, potrivit site-ului oficial www.trooper.ro 

Concertul din Bucureşti va prezenta un setlist "best-of" ce se va întinde pe mai mult de 2 ore şi jumătate, cu piese de pe toate cele cinci discuri lansate până acum, plus câteva surprize.

Printre invitaţii care vor urca pe scenă alături de Trooper se numără Leo Iorga (ex-Compact, Pacifica) şi Vanda Restye (Fortress of Faith).

Albumul va fi oferit gratuit tuturor platitorilor de bilet la concertele de club pe care Trooper le va sustine in cadrul acestui turneu (sfarsitul lui 2010/inceputul lui 2011).
Locaţia - Silver Church
Data - 18 noiembrie 2010
Ora - 20.00
Preţ bilet - 15 ron (noul album fiind inclus în preţ)

Health and Beauty Expo la Bucureşti, Sala Palatului

18 – 21 noiembrie 2010, Sala Palatului

Cel mai complex eveniment dedicat sănătăţii şi frumuseţii din România. Health and Beauty Expo se va desfăşura la Sala Palatului în perioada 18 – 21 noiembrie 2010, 4 zile în care poţi să vezi, testezi şi să cumperi ultimele produse din domeniul sănătăţii şi al frumuseţii, să participi la conferinţe şi să te bucuri de manifestările artistice.

Evenimentul va cuprinde partea de expoziţie, workshop-uri şi conferinţe pe teme de sănătate şi frumuseţe, demonstraţii ale profesioniştilor din domeniu, prezentări de modă, lansări de produse precum şi manifestări artistice.


Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură


Cea de a XVII-a ediţie a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură va avea loc începând de joi, 18 noiembrie până luni, 22 noiembrie 2010, în Pavilionul Central Romexpo.
Locaţia - Romexpo
Perioada - 18 - 22 noiembrie 2010
Ora - 16.00

Concert Blazzaj


Formaţia timişoreană de funk/fusion/nu jazz Blazzaj va concerta astăzi în capitală, clubul în Tago Mago.
Locaţia - Tago Mago
Data - 18 noiembrie 2010
Ora - 21.00
Preţ bilet - 20 ron

18 Noiembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod