Joi este zi de distractie

Mergem la o piesa de teatru despre ultimele ore ale lui Nicolae Ceausescu, un targ de handmade si un concert cu Stefan Banica jr. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 10 decembrie:
Mergem la o piesa de teatru despre ultimele ore ale lui Nicolae Ceausescu, un targ de handmade si un concert cu Stefan Banica jr. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 10 decembrie:


Piesa de teatru "Ultimele ore ale lui Ceausescu"


Locatie: Odeon
Ora: 19.00

Bilete: intreg 21,20 lei; redus 12,72 lei

Autor si director al proiectului: Milo Rau
Regie: Milo Rau si Simone Eisenring
Productie si dramaturgie: Jens Dietrich
Decor si costume: Anton Lukas si Silvie Naunheim
Regie video si muzicala: Marcel Bächtiger

Cu: Victoria Cocias,Constantin Cojocaru, Constantin Draganescu, Alexandru Mihaescu, Eugen Cristian Motriuc, Mircea Rusu


Targul de handmade ASID


Locatie: Pasajul de la Universitate
Ora: 10.00-19.00

Aflat la a doua editie, evenimentul se desfasoara sub forma unui targ pe parcursul a trei zile in care peste 50 artisti vor expune produse lucrate manual.

Organizatorii isi doresc sa promoveze creativitatea tinerilor din comunitatea de handmade si conceptul de cultura urbana, de a facilita accesul la o forma diferita de arta si  sa ofere bucurestenilor activitati recreative in spatiul cotidian.


Concert Stefan Banica jr.


Locatie: Sala Palatului
Ora: 19.30

1000 de concerte in intreaga tara, mai mult de 100.000 de spectatori platitori de bilete, peste 30 concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, in decembrie 2008 inregistrand un adevarat record pentru Romania cu 7 concerte consecutive sold-out, in plina perioada de criza, sunt doar cateva din datele cuprinse in CV-ul lui Stefan, CV-ul unei cariere artistice de success, ce mai cuprinde multe repere cinematografice, teatrale sau de televiziune, toate incununate de distinctii de cel mai inalt nivel.

Eveniment recomandat de 1801.ro.
9 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod