Joi avem teatru si concerte

Inca putin si ai scapat! Daca e joi, inseamna ca saptamana este aproape de final si ai pentru ce sa te bucuri - vine week-end-ul, cu vreme buna, cu sarbatoarea de Florii si alte petreceri pe cinste.

Inca putin si ai scapat! Daca e joi, inseamna ca saptamana este aproape de final si ai pentru ce sa te bucuri - vine week-end-ul, cu vreme buna, cu sarbatoarea de Florii si alte petreceri pe cinste.

Pana atunci insa, iata cu ce te poti delecta joi seara, 9 aprilie: la Teatrul Mic, ai sansa sa descoperi "Cum iubeste cealalta jumatatate", in Hard Rock Cafe are loc lansarea albumului "La rece", al trupei Circa Sapte, iar la Becker Brau Live Music il poti asculta pe chitaristul australian Frank Gambale, care prezinta ineditul proiect Electric Trialogue.

Seara incepe promitator cu piesa de teatru "Cum iubeste cealalta jumatate", pusa in scena la Teatrul Mic, la ora 19.00. Spectacolul de Alan Ayckbourn este regizat de Sanda Manu, scenografia apartinandu-i Mariei Miu.

Teatrul Mic da anii inapoi si reactualizeaza spectaculos un succes de casa, "Pluralul englezesc". In ambianta creata de Maria Miu, acelasi tandem regizor / Sanda Manu - autor / Alan Ayckbourn arata in simultaneitate "Cum iubeste cealalta jumatate".

Se poate astfel constata daca "a love affaire" este la fel in Romania ca in Anglia.

Claudiu Istodor si Adriana Schiopu, Rodica Negrea si Vitalie Bantas, Oana Ioachim si Ovidiu Niculescu devin un candid incornorat si o eleganta consoarta adulterina, o nevasta timida cu barbat avansat, o neglijenta sotie neglijata, plus un coleric sot, amant fierbinte... Umorul britanic versus universalul qui-pro-quo.

Piesa de teatru "Cum iubeste cealalta jumatatate", de Alan Ayckbourn
Regia: Sanda Manu
Scenografia:
Maria Miu
Cu: Rodica Negrea, Adriana Schiopu, Oana Ioachim / Simona Mihaescu, Claudiu Istodor, Ovidiu Niculescu, Vitalie Bantas
Locatie: Teatrul Mic (Str. Constantin Mille nr. 16)
Data: joi, 9 aprilie 2009
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 2h 30'
Pret bilete: 15, 20, 23 lei

Daca preferi sa iti petreci seara intr-un alt ambient, atunci avem solutia perfecta pentru tine: show-ul sustinut de Frank Gambale la Bucuresti. Chitaristul australian va prezenta in fata fanilor romani proiectul Electric Trialogue, care include, pe langa "Profesor", alti doi muzicieni de marca - basistul canadian Alain Caron si percutionistul american Johnny Rabb.
Intregul concert este o incursiune in sound-uri fusion, prin utilizarea unor instrumente muzicale ce reprezinta ultimele noutati in domeniu.

Concertul, in a carui deschidere va canta formatia bucuresteana Platonic (Nicu Patoi - la chitara, Adrian Ciuplea - bas, Razvan "Lapi" Lupu - tobe, Berti Barbera - percutie), va avea loc cu incepere de la ora 20.00, in clubul Becker Brau Live Music.

In pauza dintre cele doua recitaluri, vei putea admira o chitara Fender Telecaster Custom, unica in lume ca model si cea mai scumpa chitara din Romania la ora actuala. Chitara a costat 25.000 $ si a fost realizata la comanda, in Statele Unite ale Americii. Instrumentul muzical a fost lucrat manual (gravat si pictat) de catre maestrul lutier Yuri Shishkov de la fabrica Fender si reprezinta grafic legenda celebrului bandit Jesse James.

Concert Electric Trialogue - Frank Gambale
Locatie: Becker Brau Live Music (Str. Turturelelor nr. 11)
Data: joi, 9 aprilie
Ora: 20.00
Pret bilete: 70 lei - biletele se pot cumpara din reteaua magazinelor Diverta, clubul Becker Brau Live Music si, online, pe www.diverta.ro si www.ticketpoint.ro

O alternativa muzicala pentru seara de joi, 9 aprilie, o reprezinta si lansarea celui mai recent album al trupei Circa Sapte, "La rece".
Evenimentul va avea loc incepand cu ora 20.00, in Hard Rock Cafe.

Cel de-al treilea material discografic al formatiei alcatuite din Cristi Dumitrascu - chitara si voce, Daniel Secarea - tobe, Adrian Cristescu - clape, Alex Stanciu - bas si Florin Mitrea - violoncel, contine 16 piese, dintre care sapte au fost create special pentru coloana sonora a filmului "Tache". Daca vei fi prezenta la eveniment, vei avea ocazia sa vizionezi, in premiera, atat imagini din film, cat si videoclipul cu acelasi nume, "Tache".

Alaturi de muzicieni, la evenimentul de lansare a albumului vor fi prezenti: actorul Gabriel Spahiu, vechi prieten al trupei si basist, pentru o perioada, la Circa Sapte, scenarista si protagonista filmului "Tache", Mara Nicolescu, actorul Gabriel Radu, producatorul Cristian Comeaga si regizorul Igor Cobileanski.

Lansarea albumului "La Rece" - Circa Sapte
Locatie: Hard Rock Cafe (Bulevardul Kiseleff nr.
32)
Data: joi, 9 aprilie 2009
Ora: 20.00
Pret bilete: 30 lei - biletele se pot cumpara de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, din reteaua magazinelor Diverta si din Hard Rock Cafe, in seara evenimentului

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod