Ivan Pațaichin aduce canotca pe Dâmbovița

Bătrâna Dâmboviță - porțiunea cuprinsă între Biblioteca Națională și podul Unirea - va deveni loc de promenadă și de plimbări cu barca începând de azi, 24 iunie, ora 19.00. Proiectul

Bătrâna Dâmboviță - porțiunea cuprinsă între Biblioteca Națională și podul Unirea - va deveni loc de promenadă și de plimbări cu barca începând de azi, 24 iunie, ora 19.00. Proiectul demarat de celebrul Ivan Pațaichin va dura toată vara și este destinat bucureștenilor, dar și turiștilor.

Centrul de Ecoturism Rowmania București îi așteaptă, așadar, pe toți iubitorii de sporturi pe ape ca să vâslească în canotci, să încerce SUP (Stand Up Paddle & Surfing)-urile, să se distreze și să asculte muzică live - MARA & Kult Studio.

Astfel se lansează la apă sezonul 2014 al programului de activități recreative pe râul Dâmbovița (porțiunea cuprinsă între Biblioteca Națională a României și Podul Unirii): cursuri de vâslit, demonstrații, plimbări cu barca cu vâsle și stand-up paddling, precum și alte acțiuni conexe. Centrul Rowmania va fi deschis în perioada iunie – octombrie, de marți până duminică, între orele 8:00-21:00.

Evenimentul este organizat de Asociatia Ivan Patzaichin Mila 23 și SupAcademy România, împreună cu ARCUB.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod