Învățați copiii să facă podoabe pentru sărbători

Studio Creativ reîncepe atelierele pentru copii cu tematică de iarnă, în următoarele weekenduri. Dacă aveți prichindei pe care vreți să-i duceți să învețe să facă diverse podoabe sau

Studio Creativ reîncepe atelierele pentru copii cu tematică de iarnă, în următoarele weekenduri. Dacă aveți prichindei pe care vreți să-i duceți să învețe să facă diverse podoabe sau obiecte de decor pentru sărbătorile de iarnă, sunteți așteptate la atelierele de carte-obiect - „Poveste de iarnă” și la atelierele de pictură pe sticlă – „În așteptarea lui Moș Nicolae”. În weekendurile rămase din noiembrie, precum și în cele din decembrie copiii vor crea împreună felicitări și decorațiuni de Moș Nicolae și de Crăciun.

Programul este următorul:

  1. Atelierele de carte obiect „Poveste de iarnă”.  Sâmbătă, 23 noiembrie și duminică, 24 noiembrie, de la ora 11.00 copiii vor crea o cărticică unicat, cu tematică de iarnă, personalizată de fiecare în parte și frumos decorată.
    Paginile și coperțile cărții vor fi realizate în tehnici diferite: desen, pictură, colaj. Detalii aici.
  2. Atelierele de pictură pe sticlă „În așteptarea lui Moș Nicolae”. Sâmbătă, 30 noiembrie și duminică, 1 decembrie de la ora 11.00 (prima grupă) și de la ora 15.00 (a doua grupă).Copiii vor crea o pictură pe sticlă, cu tematică de iarnă, înrămată frumos, care va decora apoi camera fiecăruia sau va fi un cadou minunat pentru cei dragi. Vor descoperi o tehnică veche și foarte spectaculoasă, cu tuș și peniță, iar duminică se va finaliza lucrarea.
    Vă puteți înscrie la atelierele de la ora 11.oo sau de la ora 15.00 (grupa de vârstă este aceeași 6-13 ani). Detalii aici.

Adresa: Sediul Studio Creativ, Bdul Ferdinand, nr. 5A, etaj 1 (zona Rond Izvorul Rece/Pache Protopopescu, în dreptul Bisericii Grecești). Durata unui atelier este de 2h și costă 80 lei/2 ateliere. Pentru frați se aplică o reducere de 10 %. Participarea se face pe bază de înscriere prin e-mail: contact@studio-creativ.ro sau telefon O724 569 037.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod