Înscrieri la cursuri gratuite de bone

Școala Bonelor revine în București cu o nouă sesiune de înscrieri la cursul gratuit de calificare în meseria de babysitter, organizate de Fundația Romanian Angel Appeal. Locurile sunt

Școala Bonelor revine în București cu o nouă sesiune de înscrieri la cursul gratuit de calificare în meseria de babysitter, organizate de Fundația Romanian Angel Appeal. Locurile sunt limitate, deoarece vor fi organizate numai două grupe de cursante de această dată.

Înscrierile se fac la sediul Fundației Romanian Angel Appeal, str. Rodiei nr. 52, Sector 3, de luni până vineri, în intervalul orar 14.00-16.30, și la telefon: 021.323.68.68. Data limită până la care vă puteți depune dosarele este 22 februarie 2013. Cursul va începe în luna martie și va dura două luni și jumătate.

Cui se adresează cursurile

Cursurile le vizează doar pe femeile care îndeplinesc, simultan, următoarele criterii:

- au vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani;

- nu au un loc de muncă, nu realizează venituri dintr-o activitate economică sau socială, în baza unui contract de muncă sau în mod independent (pe cont propriu);

- sunt sănătoase fizic și psihic și apte pentru îngrijirea și supravegherea copiilor;

- nu au suferit o condamnare pentru care s-a pronunțat o hotărâre judecătorească rămasă definitivă;

- nu a fost decăzută din drepturile părintești sau nu i-au fost interzise drepturile părintești;

- a absolvit minimum 8 clase;

- a obținut aviz favoriabul pentru a urma cursurile de baby-sitter în urma evaluării psihologice realizate gratuit în cadrul proiectului.

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului „€žFemei pentru femei”€ - Program național de calificare și acreditare a femeilor în ocupația de babysitter, implementat de Fundația RAA în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și €“ Direcția Protecția Copilului.

În 2012 au fost organizate astfel de cursuri în 11 județe  din țară și în București, iar în acest an urmează, din aprilie, să se reia seria cursurilor și în alte 11 județe din regiunile Ardeal și Oltenia.

Documentele necesare la înscriere sunt publicate pe site-ul www.scoalabonelor.ro. Persoanele de contact pentru informații suplimentare sunt: Iuliana Copil - 0727.737.835 și Daniela Tudose - 0729.802.562.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod