Incepe saptamana cu Stefan Banica Jr.

Artistul iti da intalnire la Sala Palatului din Bucuresti pentru un "Concert Extraordinar de Craciun", incepenad cu ora 19.30.
Artistul iti da intalnire la Sala Palatului din Bucuresti pentru un "Concert Extraordinar de Craciun", incepenad cu ora 19.30. Muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati de marca, dans si interpretarea de exceptie ne fac sa pastram in suflet aceste evenimente si sa revenim mereu cu placere la "Concertul Extraordiar de Craciun".

Biletele au preturile cuprinse intre 50 si 120 de lei si se gasesc la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, reteaua magazinelor Diverta si Germanos, reteaua Carrefour si online pe biletedelatati.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro

Tot luni, 14 decembrie, esti invitata la un alt concert deosebit.
Bunaoara, trupa Iris va sustine un "Concert de Craciun", la Teatrul National Bucuresti. Spectacolul incepe la ora 19.00.

O alta recomandare pentru ziua de luni este "Fever Tango", cu incepere de la ora 19.00, in La Scena. Infiintata in primavara anului 2007, scoala “Tango Brujo” este o usa deschisa pentru cei ce doresc sa patrunda in fascinanta lume a tangoului autentic argentinian. In afara pasilor de dans, cei ce ii urmeaza cursurile pot gasi aici, intr-o atmosfera placuta si destinsa, o frantura din istoria si traditia strazilor din Buenos Aires.

Infiintata in vara anului 2008, Asociatia Culturala “Esquina de Tango” este o asociatie non-profit ce si-a propus inca de la inceput sa promoveze o parte din cultura Argentinei publicului roman, prin organizarea de evenimente culturale si artistice, precum festivaluri, workshopuri de tango argentinian si serate milonga cu maestrii de tango argentinian de talie internationala, cat si alte evenimente ce pun in valoare istoria tangoului si a muzicii argentiniene, astfel dorindu-si sa creasca numarul cunoscatorilor genului in Romania.

Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneste oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a unei seri in care se pot bucura de savurarea unui vin bun, in acorduri de muzica de tango, de frumusetea unui dans sau de primii pasi de tango dansati dupa cea dintai lectie de tango argentinian, fiind adresat atat necunoscatorilor, cat si cunoscatorilor genului.
14 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod