In weekend-ul acesta, reciclezi si te distrezi

Gata! A venit weekend-ul si trebuie sa te distrezi. In program ai de toate pentru toti.

Gata! A venit weekend-ul si trebuie sa te distrezi. In program ai de toate pentru toti.

 

In primul rand participa la Miscarea de Reciclare, care a ajuns in Galati. Miscarea de Reciclare, primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri), demareaza astazi activitatile pentru vara anului 2009. Primele evenimente cu publicul larg ale programului, patronat de catre Ministerul Mediului, organizat de Roddia si avand ca partener media principal Societatea Romana de Televiziune, vor avea loc la Galati sambata, 20 iunie 2009.

Caravana va purta mesajul Miscarii de Reciclare timp de patru luni si se va opri in 12 orase importante din tara. La Galati, caravana se va opri in piata din fata Casei de Cultura a Sindicatelor.  

Galatenii sunt chemati la apel pentru a raspunde mesajului reciclarii intr-o atmosfera de voie buna si relaxare.

In cursul zilei, Miscarea de Reciclare va organiza o caravana a bicilistilor pe traseul Casa de Cultura, b-dul Brailei, Mazepa, Restaurant Potcoava, Parc Statuia Eminescu si retur, prin care se vor distribui mere verzi si materiale informative. Trupa Drum Cafe va deschide si va inchide traseul caravanei cu reprezentatii la Parcul Statuia lui Eminescu, la ora 12.30, si la parcul de la Papadie, la ora 13.15. Incepand cu ora 19:00, evenimentul va continua in piata, unde la cortul special amenajat vor fi organizate concursuri de creativitate recycle art si de benzi desenate. Atmosfera va fi intretinuta de Directia 5, de Sarmalele Reci si de Drum Cafe.

"Vrem sa transmitem un mesaj de responsabilizare publicului si sa ii inrolam si pe galateni in Miscarea de Reciclare. insa nu va fi o inrolare la baioneta. Dorim sa ii castigam, intr-o maniera pasnica si agreabila", a declarat Iulia Sirbu, project manager Miscarea de Reciclare.

Orasele care vor urma in cadrul traseului Miscarii de Reciclare, pe parcursul a patru luni, sunt Iasi, Sibiu, Cluj, Brasov, Craiova, Constanta, Vama Veche, Costinesti, Mamaia, Timisoara si Bucuresti).
Acestea vor gazdui la randul lor concerte pentru public si evenimente de strada. Printre artistii care vor mai transmite mesajul Miscarii de Reciclare se numara si Timpuri Noi, Omul Cu sobolani, Proconsul si Bere Gratis.

Tot sambata il poti asculta pe Byron la Bookfest. Spectacolul incepe la ora 18.00, la Romexpo. Daca nu vrei nici reciclare si nici concerte, mergi la teatru. Teatrul National de Opereta Ion Dacian iti ofera muzicalul "Romeo si Julieta", sambata, incepand cu ora 19.00. "Romeo si Julieta" este primul muzical rock prezentat de catre o institutie profesionista de teatru muzical. Spectacolul este o premiera din mai multe puncte de vedere fiind, totodata si prima montare a acestui muzical in Romania, Bucurestiul inscriindu-se astfel pe harta numeroaselor tari unde a repurtat un imens succes la public.

Alte evenimente recomandate de 1801.ro.

Alice
CAPRA CU TREI IEZI
Humanitas Lansari la Bookfest


Duminica, 21 iunie, poti merge la un Stand Up Comedy, in club Maya.
Daca vrei sa razi pana nu mai poti... te asteptam la o seara cum nu ai mai avut demult, Andrei Banica si invitatii sai sunt pusi pe fapte mari in fiecare duminica. Intrarea este libera.

In aceeasi zi, poti merge la teatru in aer liber. Masca aduce "Maturatoatele" in parcul Herastrau. Piesa incepe la 17.30.

Alte evenimente pentru duminca:

Grimus la Bookfest

Lansarea compilatiei "Proba de mic"
Recital Instrumental

La inceput de saptamana, luni - 22 iunie, poti merge in The Silver Church Club, la spectacolul "Interzis FM ia sfarsit". Concertul de luni marcheaza finalul primei parti a turneului national "Interzis FM - vezi muzici ce nu auzi la radio". Inceput in 22 aprilie, asadar cu numai doua luni in urma, turneul renumitului chitarist a inregistrat un bilant mult peste asteptari.
Nebunia incepe la ora 19.30.

La capitolul petreceri, incearca Comandorul Hoissan, la Excomandant, incepand cu ora 21.00. Intrarea este 5 lei.

Alte evenimente:

SUMMERTIME
Goth'n'Roll @ Control Club 

ZIUA FUTUTA A LUI NILS

19 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod