În weekend: petrecere pentru copii, Retro Future şi atelier floral

În acest weekend petreci alături de copilul tău la Baneasa Shopping City, te relaxezi la Retro Future, în parcul Herăstrău şi participi la un atelier floral, la Lente Cafe
În acest weekend petreci alături de copilul tău la Baneasa Shopping City, te relaxezi la Retro Future, în parcul Herăstrău şi participi la un atelier floral, la Lente Cafe.

 Petrecere pentru copii în Băneasa Shopping City

 
 Sâmbătă 6 noiembrie şi duminică 7 noiembrie începând cu ora 16:00, părinţii sunt aşteptaţi să vină împreună cu cei mici în Băneasa Shopping City  
 pentru a  asculta poveşti de toamnă. Cei mici dansează, cântă, se joacă şi câştigă premii.
 
 Fata babei şi fata moşului, Scufiţa Roşie, Greierele şi furnica, Ursul Păcălit de vulpe, Corbul şi vulpea vă aşteaptă cu poveşti de neuitat numai în Băneasa Shopping City!
   

Retro Future live Tête-à-Tête Coffee Art & Chill


Duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, trupa RETRO FUTURE te aşteaptă în parcul Herăstrău la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill. Bere si blues, lectura si jazz, cafea si swing, zambete si ragtime, conversatii private si muzica buna...

Intrarea 15 lei

Rezervări: 0728 668 463.

Trupa RETRO FUTURE este formată din: Georgiana (voce, clape, percuţie), Vlad (backing vocals, chitară, banjo, mandolină, saz, pipes, kazoo, tilinca, percuţie), Marius (backing vocals, chitară, kazoo, trompiet di gura, percuţie), Andrei (chitară principală, bouzouki, percuţie), Cornel (bas), Laur (tobe) şi Lorand (muzicuţă, dramba, percutie, instrumentul ploii).
Cei sapte membri ai trupei și cam de două ori mai multe instrumente ne vor plimba prin Jazz, Swing, Blues, Ragtime, Rock, Soul şi Gospel.

Atelier de design floral nr. 11


Flowers Garden constata cu bucurie ca s-au adunat cateva luni de cand a plecat la drum cu o idee. De atunci am intalnit oameni minunati, multe flori si zambete care dau sens zilelor!
Am patruns in lumea florilor, in ideea de a afla mai multe despre ele, dar si ca alternativa pentru a petrece timp de calitate. Credem ca am reusit ceea ce ne-am propus si ca ne-am facut multi prieteni, care astepta cu nerabdare sa ne reintalnim o data la doua saptamani.

Florile sunt diferite – in forme, culori si texturi neasteptate! La fel de neasteptata este si personalitatea fiecarui cursant, care dovedeste ca este posibil ca niciun buchet sau aranjament sa nu fie identic cu celalalt.

Tema cu numarul 11 – aranjament cu frunze de artar, ghinde si castane este un pretext pentru reintalnirea cu fantasticele culori ale toamnei.

Istoricul atelierului – temele anterioare: aranjament in stil romantic, buchet cu flori de camp, aranjament pentru masa, buchet de mireasa, aranjament cu fructe si flori, cos cu flori, aranjament in vas de sticla, aranjament de toamna, buchet realizat in tehnica spiralei, aranjament de Halloween.

Designerul florist Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau.
Anul acesta a obtinut un important Premiu III la categoria Buchete de mireasa la Best Flower Designers Exhibition 2010.

Tema atelierului: aranjament de toamna cu frunze de artar, ghinde si castane
Cand: duminica, 7 noiembrie 2010, orele 10:00-12:00 si 13:00-15:00
Unde: in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31
Designer florist: Stefan Ditu
Cost atelier: 100 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
Maxim 12 persoane/grupa    

Inscrieri si detalii despre atelier:
0740 893 712 / 0723 270 430
atelier@flowers-garden.ro
www.flowers-garden.ro
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bibi pe 23 Nov 2010, 05:29
    sa incercam

    daca voi toate l-ati vazut, eu de ce sa nu il vad? mi-au facut rezervare la cinema in weekend, am nevoie si eu de ceva timp liber

    0
    0

  • emma pe 22 Nov 2010, 07:55
    ooo da

    la recomandarea irinei am vazut la cinema in weekend filmul, care pot spune ca este mirific =)) vi l recomand cu toata inima, am plecat melancolica dar bine dispusa de la cinema

    0
    0

  • miriam pe 18 Nov 2010, 02:32
    mc de recomandare

    mc d erecomandare, am vazut trailerul si da, ai dreptate merita vazut, vreau sa imi aduc aminte de vremurile bune ...

    0
    0

  • irina pe 17 Nov 2010, 17:20
    timp liber

    In weekend ma duc la film cu o fosta colega de liceu. Vrem sa mergem la You Again sa radem si sa ne-amintim de liceu :)) Am vazut ca au si un concurs pe filmetari.com Merita sa va inscrieti!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod