Holograf te întâmpină la început de săptămână

S-a terminat weekend-ul şi te gândeşti că nu o să mai ai motive de distracţie până săptămâna viitoare, greşit! Încă de luni motive sunt destule.
S-a terminat weekend-ul şi te gândeşti că nu o să mai ai motive de distracţie până săptămâna viitoare, greşit! Încă de luni motive sunt destule.

În primul rând nu rata concertul Holograf - unplugged, de la Cinema Patria, cu începere de la ora 20.00. După 14 ani de la celebrul "69% unplugged" se pare că a venit vremea ca Holograf să mai facă un spectacol în care acusticul va înlocui electricul.


Preţ bilete: categoria 1 (parter) - 120 lei
                     categoria 2 (balcon) - 70 lei   


La Muzeul Ţăranului Român te asteaptă Rough Aunties, un documentar care va începe la ora 19.00. Proiectul "British Documentary"/"Documentare Britanice", iniţiat de British Council România, în cadrul programului "New Work New Audiences" / "Noi creaţii, un nou public", este un proiect inedit, prezentat pentru prima oară în România, prin care ne dorim să prezentăm unui public cât mai larg creaţii contemporane britanice.

Filmele incluse în seria "British Documentary"/"Documentare Britanice" au fost premiate sau nominalizate pentru numeroase distincţii în cadrul festivalurilor internaţionale, printre care şi Festivalul de Film Documentar Grierson, din Marea Britanie, la ediţiile din 2009 şi 2008.

Intrarea publicului la proiecţiile documentarelor britanice este liberă.
Filmele sunt subtitrate în limba român.


Tot la concert ajungi şi dacă alegi să treci pe la 20.30, pe la La Scena. Evenimentul se numeşte "Maria Răducanu: Mansarda cu muzici", preţul biletului fiind de 20 lei.
25 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod