For The Win - moartea vieții private într-o corporație

Dacă aveți chef, înainte de sărbătoarea internațională a muncii, de un spectacol dedicat epuizării și sacrificiului vieții personale pe altarul corporației, mergeți astă seară de la

Dacă aveți chef, înainte de sărbătoarea internațională a muncii, de un spectacol dedicat epuizării și sacrificiului vieții personale pe altarul corporației, mergeți astă seară de la 21.00 la „ForTheWin”. Un spectacol de teatru altfel, regizat de Bogdan Georgescu, inspirat din viața și moartea stupidă a Ralucăi Stroescu, tânăra manager de la Ernst & Young, care a clacat în 2007 din cauza epuizării.

Piesa se joacă în apropierea - cum altfel - unei clădiri de birouri, în Galeria 26, de pe strada Dr. Staicovici, lângă Opera Center.

Actorii - Andreea Eșanu, Andrei Ioniță, Sînziana Nicola - interpretează rolul Ralucăi (tânăra ambițioasă și dornică de afirmare, prinsă în angrenajul unei companii care lucrează cu fonduri europene, un soi de mori de vânt moderne), al șefei ei (o carieristă care a depășit faza aspirațională a Ralucăi, care își consolidează însă poziția chiar dacă știe că tot ce face nu are sens) și Andrei, prietenul Ralucăi, aflat pare-se inutil la mijloc :)

Piesa pune problema antagonic - corporaţie versus comunitate – pentru că regizorul consideră, poate pe bună dreptate, că administrarea fondurilor europene a devenit tot un soi de lume corporatistă, și este de cele mai multe ori tot o fabrică de împachetat fum și un angrenaj care strivește individualități, fără să ajute comunități, așa cum ar trebui.

Vinerea asta, așadar, de la ora 21.00, la Galeria 26 (OTA), str.

Dr. Staicovici, nr.26, intrarea: 20 lei /pentru studenţi – acces gratuit , în limita locurilor disponibile, rezervări la 0721 649 746. Aveți ocazia să aflați (dacă nu știți deja) ce se ascunde în spatele anunțurilor de job-uri corporatiste:

JOB OPPORTUNITY!!! CERINŢE: Studii superioare // Minimum 2 ani experienţă // Cunoştinte solide (care vor fi testate) // Creativitate // Atenţie la detalii // Capacitate de a lucra în echipă // Abilităţi de relaţionare şi comunicare // Persoană proactivă, cu iniţiativă.

OFERIM: Şansa de dezvoltare personală şi profesională // Contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie // Asigurare în caz de accident // Asigurare în caz de deces // Implicare până la anxietate // Şansa de a ţi se spune în fiecare zi că eşti un incompetent pentru a te motiva şi stimula să be at your best // Lipsa unei vieţi personale // Demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate // Umilire indiferent de rezultate // Conştientizarea insignifianţei propriei tale persoane din toate punctele de vedere // Insomnii // Stress // Frustrare // Şi foarte mulţi bani.

Mai multe de și despre mine pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod