Filme de Cannes la București

Două dintre premierele care îi vor încânta pe spectatorii Les Films de Cannes à Bucarest (derulat între 25 și 31 octombrie) le-au adus actorilor Bérénice Bejo și Bruce Dern trofee de

Două dintre premierele care îi vor încânta pe spectatorii Les Films de Cannes à Bucarest (derulat între 25 și 31 octombrie) le-au adus actorilor Bérénice Bejo și Bruce Dern trofee de interpretare la Cannes, anul acesta: „Le passé”, în regia cineastului iranian de Oscar, Asghar Farhadi, și „Nebraska”, de Alexander Payne. Ambele vor fi proiectate în premieră în România.

De astăzi, 11 octombrie, puteți cumpăra în avans bilete la alte cinci filme din program: mult-așteptatul „Only God Forgives”, cu Ryan Gosling, „All is Lost”, cu Robert Redford, „A Touch of Sin”, premiat pentru scenariu la Cannes, controversatul „L’Inconnu du lac” (Premiul de regie Un Certain Regard) și „Van Gogh”, în regia lui Maurice Pialat.

Biletele pot fi cumpărate separat pentru fiecare dintre cele trei cinematografe care găzduiesc festivalul: pentru CinemaPRO, pe www.eventim.ro, pentru Cinema Elvira Popescu, pe www.eventbook.ro, iar pentru Cinema Studio, de la casieria cinematografului.

Programul proiecțiilor pentru cele trei filme poate fi consultat pe site-ul www.filmedefestival.ro, unde găsiți și lista filmelor. Les Films de Cannes à Bucarest a fost iniţiat în 2010 de Cristian Mungiu, cu sprijinul delegatului general al Festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux.

Dacă nu credeți că ajungeți vreodată la Cannes, la festivalul de film, asta e o ocazie bună să beneficiați la voi acasă de arta cinematografică de excepție pe care un astfel de festival o adună la un loc.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod