Film, teatru si concert, dupa Paste

Marti, cu trei ceasuri rele, iti recomanda sa te distrezi. O poti face vizionand un film.

Marti, cu trei ceasuri rele, iti recomanda sa te distrezi. O poti face vizionand un film. Este vorba despre pelicula "Furios si iute 4 - Piese originale". Dom, sora lui, Mia (Brewster) si Brian, redescopera legaturile de familie instrainate acum cativa ani, dar, soarta ii plaseaza inca o data de partile opuse ale cursei.

Acum, convoiul trece peste lantul muntos, traverseaza Republica Dominicana si strabate tunelele sapate sub desertul Mexcului. Cei doi prieteni-rivali vor apasa la maxim pedala acceleratiei intr-o cursa pe viata si pe moarte.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul Cinemagia.ro.

Locatia: Hollywood Multiplex
Data: 21 aprilie
Orele: 14.45, 17.15, 19.45, 22.15

Studioul International de Teatru UNESCO - Andre- Louis Perinetti

Un concept canadian de "cafe-teatru" la Bucuresti, unde din 15 martie 2009 a fost inaugurat "Studioul international UNESCO de teatru Andre Louis Perinetti", sub patronajul Catedrei UNESCO a Institutului International de Teatru. Studioul UNESCO lanseaza un program permanent de NOCTURNE ale teatrului tanar, cu spectacole ce vor incepe de la ora 21:00.

Adresa: Bd.

Magheru 27 (zona Piata Romana - Cinema Studio)
Data: 21 aprilie
Ora: 21.00
Pret bilet: 25 lei

La capitolul piese de teatru, 1801. ro iti mai recomanda:

Ultima femeie a seniorului Juan
Emigrantii

Concert KARMA in 100 Crossroads


In cadrul evenimentului Forever Folk vei avea parte de un spectacol Karma. Infiintat in februarie 1992, chiar de ziua Sf. Valentin, grupul s-a numit initial "Simbioze" pentru ca se formase practic din contopirea a doua grupuri si un solist. Dupa numai doua luni, titulatura devine "Karma", ca o constientizare a destinului care-i unise si care avea sa le calauzeasca pasii in viitor.

Locatia: 100 Crossroads
Data: 20.30
Ora: 21.00
Pret bilet: 10 lei

Si tot la capitolul concerte:

Concert Karma in 100 Crossroads

17 Aprilie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod