Film, teatru si ceva petreceri

Ce faci azi? Asta este intrebarea pe care o auzi dimineata, la pranz si uneori si seara, de o mie de ori. Daca nu ai un raspuns concret, iti dau acum cateva solutii pentru marti, 2 septembrie.
Ce faci azi? Asta este intrebarea pe care o auzi dimineata, la pranz si uneori chiar seara, de o mie de ori. Daca nu ai un raspuns concret, iti dau acum cateva solutii pentru marti, 2 septembrie.

In primul rand poti merge sa vezi pelicula "Fantomele fostelor iubite". Cu mai multe comedii romantice de succes in filmografie, Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls, Just Like Heaven) ni-l prezinta acum pe Connor Mead, (Matthew McConaughey) un burlac care, aflat in ajunul nuntii fratelui sau mai mic, incepe sa fie bantuit de fantomele fostelor iubite.
Sursa: Cinemagia.ro.

Pelicula ruleaza la cinema Starplex, la orele 15.40, 17.45.

Cinema Muzeul Taranului Roman iti prezinta, in aceeasi zi de marti - 2 septembrie, "Avocatul terorii". Filmul incepe la ora 19.00, iar preturile biletelor sunt: 10 lei si 7 lei (redus). Tichetele se pun in vanzare cu 30 de minute inainte de inceperea proiectiei si nu se fac rezervari.

Tot la capitolul film, 1801.ro iti recomanda:
13 Negru

Daca vrei sa mergi la un concert, nu-l rata pe Coco Montoya care vine in Hard Rock Cafe.
Coco Montoya, artistul despre care revista Guitar World scria ca "este chitaristul care se afla in linia intai a Blues-ului contemporan", isi va incepe recitalul la ora 20.00.

Alte concerte si-un festival:

Concert George Baicea @ Hard Rock Cafe
Festival Reprezentatie - Oedipe

Hai sa ne si dantuim. El Grande Comandante iti pregateste "White Party". Evenimentul va pune stapanire pe camarazii comandantului, punand distractia sub semnul nebuniei. Dress code–ul party–ului, dupa cum se subintelege din denumirea petrecerii, este nonculoarea alb.

Pret bilet: 10 lei

Party Folk Frate! @ Club Utopia
Party Route 66 Night @ 100 Crossroads

Tot marti poti merge si la teatru.
"Pijamele" ii are in distributie pe Adrian Titieni, Monica Davidescu, Anca Sigartau, Silviu Biris, Romeo Pop, Alexandra Velniciuc, Emanuel Parvu.

Piesa se joaca la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau si, in ceea ce priveste biletele exista o oferta speciala: 2 la pret de unul = 21.2 lei.

Tot teatru:
DEFORMATII @ Green Hours
1 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod