Festivalulului european Temps D'Images

Asociatia ArtLink organizeaza prima editie a festivalulului european Temps D'Images, intre 22-30 septembrie 2008, la Bucuresti...
Asociatia ArtLink organizeaza prima editie a festivalulului european Temps D'Images, intre 22-30 septembrie 2008, la Bucuresti.

Spectacole de teatru, dans contemporan si video din Franta, Romania si Portugalia vor invada scenele teatrelor Ion Creanga, Nottara, Bulandra si Clubul Fabrica. Lucrari de arta video ale absolventilor universitatilor de arta din tara vor putea fi vizionate la UNAGaleria iar Noptile ARTE le vom petrece la Terasa La Motoare cu proiectii de filme de dans contemporan, productii ale canalului de televiziune ARTE.

Creat in anul 2002 de catre canalul de televiziune ARTE si de La Ferme du Buisson - Scena Nationala Marne la Valée din Franta, proiectul Temps D'Images, festival de teatru, dans si imagine, s-a dezvoltat la nivel european, desfasurandu-se acum in zece tari: Belgia, Estonia, Franta, Germania, Italia, Portugalia, Polonia, Romania, Ungaria si Turcia.

Temps D'Images este un proiect european interdisciplinar care isi propune sa creeze punti de comunicare intre artisti din zona artelor spectacolului si a artelor vizuale, in scopul crearii de noi forme artistice.
Temps D'Images contribuie la sustinerea creatiei interdisciplinare si a cercetarii artistice prin realizarea de co-productii internationale si laboratoare de cercetare.

Caracteristica spectacolelor din Temps D'Images consta in incercarea de aduce un echilibru intre acum si atunci, intre viu si „inregistrat”, folosind imaginea video sau multimedia ca un element dramaturgic esential in artele spectacolului.

Biletele au fost puse in vanzare incepand cu data de 15 septembrie la casele de bilete ale teatrelor Ion Creanga, Nottara si Bulandra.

Biletele pentru spectacolele de la teatrele Ion Creanga si Nottara pot fi rezervate pe mail la adresa office@artlink.org.ro.

Pentru spectacolul de la Club Fabrica biletele se vor putea cumpara la intrare numai in ziua spectacolului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod