Esti asteptata in Sala de Lectura

Joi, 18 septembrie, la ora 19.30, Sala de Lectura, Ceainaria Teatrului ACT, se redeschide publicului pasionat de arta. In afara de ceai...
Joi, 18 septembrie, la ora 19.30, Sala de Lectura, Ceainaria Teatrului ACT, se redeschide publicului pasionat de arta. In afara de ceai si multe carti bune, la Sala de Lectura vei "savura" un concert de jazz, sustinut de Alexandru Virgil Raileanu si Cristina Denise Pasa, si, totodata, vei putea admira expozitia de ceramica semnata de Cristina Bolborea.

La redeschiderea Salii de Lectura, Alexandru Virgil Raileanu (pian) si Cristina Denise Pasa (vioara) va propun un concert de jazz, asa cum au obisnuit deja, in stagiunea trecuta, publicul Teatrului ACT.
Piesele fac parte din repertoriul international, sunt piese mai vechi si mai noi, celebre sau mai putin celebre.  Câteva repere muzicale ar fi: Al of me, Fly me to the Moon, Desafinado, Saving all my love for you, chiar si tangouri superbe precum La cumparsita, El Choclo.

Expozitia de ceramica semnata de Cristina Bolborea imbogateste spatiul Salii de Lectura cu lucrari ce ar putea sta sub titlul: "Natura statica".  In teritoriul autonom al lucrarilor se aseaza elementele compozitiei: vasele ceramice, covoarele, corpurile de mobilier, ustensilele si plantele.
Ele sunt intr-un permanent dialog cu pliurile covoarelor ce constituie ele insele forme in sine. Contrastul intre subiect si forma precisa se soldeaza cu o preeminenta a acesteia din urma.

Sala de Lectura
Orar: L-D 15.00 - 23.00
Calea Victoriei nr.126, etaj 2, Bucuresti
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod