Escapadă la Paris, de Revelion sau de week-end

Doamnelor, e momentul să vă faceți antrenamentul pentru vacanță. Vacanța de iarnă. Week-end-ul e bogat în oferte de turism, dar și în shopping pentru călătorie. Târgul de turism de la

Doamnelor, e momentul să vă faceți antrenamentul pentru vacanță. Vacanța de iarnă. Week-end-ul e bogat în oferte de turism, dar și în shopping pentru călătorie.

Târgul de turism de la București

Vă oferă o ultimă șansă de a contracta un Revelion exotic sau neaoș, dacă nu v-ați făcut deja planuri până acum. Deschis până duminică inclusiv, la Romexpo (pavilioanele C1-C5) , târgul adună la un loc oferte diverse de la peste 200 de agenții de turism. Puteți să cumpărați o vacanță de iarnă în Africa, sau pe pârtie în Austria, un revelion romantic la Paris sau între palmieri pe o plajă exotică.

Dacă sunteți și mai prevăzătoare, tot la târg vă puteți face o idee despre trendurile în vacanțele de Paște sau de vară și chiar le puteți contracta de acum, cu reduceri.

Prețurile sunt pentru toată lumea care nu a fost afectată e criză - de la câteva sute de euro un sejur, la câteva mii de euro.

***

V for Vintage

Tot în week-end, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18) se întâmplă cel mai mare târg de cultură vintage și design românesc. Expozanții vin cu colecții de haine, accesorii și bijuterii, dar și cu bunătăți și cosmetice bio. Secțiunea vintage aduce peste 10 expozanți cu o gamă de articole alese pe tematica de toamnă a târgului: Escapade à Paris.

Parisul pe care l-ați achiziționat înainte de la Târgul de turism, firește ;)

***

Toamna culinară de Muzeul Țăranului

Târgul de toamnă din curtea Țăranului Român (Șos. Kiseleff nr.3), este și în acest week-end gazdă primitoare cu de-ale gurii și nu numai. După ce ați umblat printre ofertele de tursim și hainele vintage, vă puteți omeni cu produse naturale și tradiționale: afumături din Galați, Argeș și Sibiu, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci și Sibiu, lactate din Covasna, brânză și mezeluri din Sibiu, dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești, miere și produse apicole, pâine în trei culori de la Târgul domnesc, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță de la Lipova, Cozonacul Bujor, prăjituri de casă tradiționale din Maramureș și Buzău, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod