Distractie la final de saptamana!

Gata, saptamana s-a incheiat! De acum, te poti pregati pentru week-end! Nicio ocazie nu trebuie ratata si, tocmai de aceea, pentru seara de 8 mai, iti propunem mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Poti participa la evenimentul de lansare a volumului "Ghici pe cine iubesc eu?", al scriitoarei Catia Maxim, care va avea loc la Uniunea Scriitorilor, poti vedea piesa de teatru "Buzunarul cu paine", pusa in scena la Teatrul Metropolis, sau spectacolul "Romeo si Julieta", de la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", poti fi prezenta la evenimentul de lansare a noului album Luna Amara, in The Silver Church, sau la party-ul Girls Night Out, in Plach Friends & Cofee.
Gata, saptamana s-a incheiat! De acum, te poti pregati pentru week-end! Nicio ocazie nu trebuie ratata si, tocmai de aceea, pentru seara de 8 mai, iti propunem mai multe alternative de petrecere a timpului liber.

Poti participa la evenimentul de lansare a volumului "Ghici pe cine iubesc eu?", al scriitoarei Catia Maxim, care va avea loc la Uniunea Scriitorilor, poti vedea piesa de teatru "Buzunarul cu paine", pusa in scena la Teatrul Metropolis, sau spectacolul "Romeo si Julieta", de la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", poti fi prezenta la evenimentul de lansare a noului album Luna Amara, in The Silver Church, sau la party-ul Girls Night Out, in Plach Friends & Cofee.

Incepand cu ora 18.00, la Uniunea Scriitorilor va avea loc lansarea volumului "Ghici pe cine iubesc eu?", al autoarei  Catia Maxim.

La eveniment vor participa, alaturi de autoarea cartii, un reprezentant al editurii SemnE, poeta Clara Margineanu, precum si specialistii in comunicare Adriana Petrescu si Loredana Pascal, Sorin Teodoriu (Bocancul Literar) si Emilia Ecaterina Danescu (Revista Internationala Online Starpress).

De asemenea, participantii la eveniment vor avea ocazia sa ii asculte pe actorii de la Teatrul InDArt (presedinte Dan Simion) citind un fragment din volumul "Ghici pe cine iubesc eu?".

Lansare de carte "Ghici pe cine iubesc eu?" - Catia Maxim

Locatie: Uniunea Scriitorilor (Calea Victoriei nr. 115)
Data: vineri, 8 mai 2009
Ora: 18.00

La ora 19.00, la Teatrul Metropolis se joaca piesa "Buzunarul cu paine" de Matei Visniec, din distributie facand parte Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu. Spectacolul va fi pus in scena in cadrul Festivalului de Comedie FestCo, editia a VII-a.

"'Buzunarul cu paine' este o piesa... realista. Simpla prin situatia dramatica, piesa devine universala, in sensul cel mai dureros, prin felul in care se dezvolta.

Morala acestei istorii atinge partea invizibila a lasitatii noastre, atat de caracteristica naturii umane. Din cauza filozofarii excesive pe tema virtutilor si frumusetii actiunii, personajele mele raman paralizate tocmai atunci cand ar trebui neaparat sa actioneze. Asta nu va aminteste de ceva cunoscut?"
(Matei Visniec)

Piesa de teatru "Buzunarul cu paine" de Matei Visniec

Cu: Oana Pellea, Mihai Gruia Sandu
Locatie: Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89)
Data: vineri, 8 mai 2009
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 1h 10' (fara pauza)
Pret bilete: 21,20 lei

Tot la ora 19.00, la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" se va pune in scena spectacolul "Romeo si Julieta", un show de zile mari, in care povestea celor doi vesnic indragostiti este pusa in valoare de muzica antrenanta, de costumele si decorurile spectaculoase. Un spectacol pe care nu trebuie sa il ratezi!

Musicalul creat de Gerard Presgurvic a fost vazut in intreaga lume de peste cinci milioane de spectatori. Avand la baza celebra poveste de dragoste scrisa de William Shakespeare, "Romeo et Juliette: de la Haine a l'Amour" (titlul original) nu se abate de la intriga originala, insa o pozitioneza si o traduce in zilele noastre. Gerard Presgurvic rescrie versurile lui Shakespeare si introduce pop-ul si rock-ul, intr-o adaptare moderna a celebrei piese de teatru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod