Deținuții joacă teatru la Nottara

Administrația Națională a Penitenciarelor organizează deja de câțiva ani un festival de teatru cu și despre deținuți. Anul acesta Festivalul MultiArt pentru deținuți este găzduit de

Administrația Națională a Penitenciarelor organizează deja de câțiva ani un festival de teatru cu și despre deținuți. Anul acesta Festivalul MultiArt pentru deținuți este găzduit de Teatrul Nottara, în serile de marți și miercuri (19-20 noiembrie) începând cu orele  17.00.

Programul este următorul: marți, de la ora 17.00, „Familia Adams” - jucată de deținuți de la Penitenciarul Arad. Adaptare și regie Iulian Gliţă, după film. Durata: 50 minute. Piesa 2. „Fundaţia” - jucată de deținuți de la Penitenciarul Codlea, autor: Buero Valleio, durata: 50 minute.

Regizor: Gabriel Costea. Piesa 3. „Biloxi Blues” - jucată de deținuți de la Penitenciarul Baia Mare, autor: Neil Simon, durata: 65 minute. Regizor: Gabriela Chirilă.

Miercuri, 20 noiembrie se joacă începând cu ora 18.00: „Alchimia” - jucată de deținuți de la Penitenciarul Brăila, autor: Cosma Cosmin (deţinut), durata: 42 minute. Regizor: Radu Leonard Nichifor. Piesa 2. „Confesiuni” - jucată de deținuți de la Penitenciarul Jilava, autor: Cornelius Pavaloi, durata: 70 minute.

Regizor: Cornelius Pavaloi și piesa 3,„Macbeth” - jucată de deținuți de la Penitenciarul Rahova, autor: William Shakespeare, durata: 90 minute. Regizor: Iulian Gliţă şi Ingrid Ana Maria Bonta.

Intrarea e liberă și dacă mergeți să-i vedeți pe deținuți veți avea ocazia să cumpărați și obiecte artizanale realizate de deținuții de la Jilava și Rahova.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod