David Bisbal & Co., intr-o zi de joi

Nu refuza o portie de energie si muzica latina! "Buleria", "Corazon Latino", pe scurt, David Bisbal. Cantaretul de origine spaniola, talent descoperit in urma concursului Operation Triunfo, vine in Bucuresti. Artistul va sustine concertul la Sala Palatului, pe 11 decembrie, incepand cu ora 20.00.

Bilete se pot achizitiona de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour, precum si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Hai la o piesa de teatru!


Te invit la Teatrul Mic, unde se joaca piesa "Platonov", de A. P. Cehov. Trebuie mentionat faptul ca acest spectacol este pus in scena de UNATC (Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Dramatica).

Echipa:

Regia: Liviu Lucaci
Asistent regie: Stefana Samfira
Sound design: Mihnea Chelaru
Muzica: Delia Nartea
Distributia: Adrian Nicolae, Ioan Cortea, Lari Georgescu/Serban Gomoi, Alexandra Fasola, Andreea Vasile, Vlad Udrescu/Silvan Valcu, Andreea Barsan, Irina Draganescu/Angeleska Zaharia, George Albert Costea, Mihai Prejban, Cristina Cristian/Sorina Stefanescu, Alexandru Gatstramb, Horia Manea, Cosmin Nedelcu, Alin State, Ana Odagiu.

Data:
11 decembrie
Ora: 19.00

"Nasul" vine la Teatrul Act


Crezi ca este posibil sa-ti dispara, dintr-o data, nasul si sa-l gasesti apoi in diferite ipostaze si locuri? Ei bine, acest lucru i s-a intamplat lui Kovalion, personajul lui Gogol. Daca vrei sa vezi cum si ce se intampla cu nasul lui Kovalion, nu pierde startul si fa-ti rezervare la Teatrul Act.

Echipa:


Cu: Ada Milea si Bogdan Burlacianu
Muzica si versurile: Ada Milea si Bogdan Burlacianu
Directia de scena: Alexandru Dabija
Scenografie, light design si video: Andu Dumitrescu

Rezervarile se pot face prin telefon, la numarul 0723.103.103, si pe e-mail, la adresa bilete@teatrulact.ro.

Pret bilete:

  • 20 Ron, integral
  • 15 Ron, redus


Data: 11 decembrie
Ora: 19.00

Nu rata petrecerea...


... din 100 CROSSROADS. Se numeste "Preludiu pentru weekend" si are loc joi, 11 decembrie, de la ora 18.30.

Desenele Florentine de la Luvru sunt in Bucuresti

Asadar, te invit la cateva momente de meditatie si de relaxare urmarind, bucata cu bucata, fiecare opera din expozitia "Desene florentine din secolul al XVII-lea, Luvru".

Lucrarile sunt expuse la Muzeul National de Arta, iar ultima zi de vizitare este joi, 11 decembrie.

10 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod