Dacă vreți ca 2014 să vă prindă în stradă...

Mergeți la revelionul organizat de Primăria Capitalei în Piața Constituției sau de ProTV în Piața Revoluției. Primăria sectorului 3 organizează și ea o petrecere în parcul Cuza, iar

Mergeți la revelionul organizat de Primăria Capitalei în Piața Constituției sau de ProTV în Piața Revoluției. Primăria sectorului 3 organizează și ea o petrecere în parcul Cuza, iar Primăria sectorului 6 în Drumul Taberei, lângă patinoar.

Al șaselea revelion din Piața Constituției, organizat de ARCUB și Primăria Capitalei, aduce nume mari ale muzicii româneşti pe scenă şi, evident, hiturile anului 2013. La miezul nopții nelipsitele artificii vor aprinde cerul Capitalei timp de 15 minute.

Seara va deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de dans şi jonglerii cu torţe aprinse.

Atmosfera se va încinge prin concertul susţinut de Mandinga. Până spre miezul nopţii, publicul din Piaţa Constituţiei va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya,Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj.

Către miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music împreună cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko,Lally vor crea un moment unic, acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile noului single „La Mulţi Ani!“.

După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Bănică).

În Piaţa Constituţiei, Revelionului Capitalei începe de la ora 20.00. Accesul la eveniment este gratuit.

De la aceeași oră puteți petrece în Piața Revoluției, la revelionul organizat de ProTV sau, în cartier, dacă sunteți din sectorul 3 - în parcul Cuza - și din sectorul 6 - în Drumul taberei într-un cort amenajat pe strada Brașov, în spatele patinoarului.

Și pentru că în noaptea de Revelion sunt greu de găsit taxi-urile, iar cu mașina personală e păcat să mergeți, vă puteți baza (cu moderație) și pe mijloacele de transport în comun.

Regia de transport de suprafață și Metroul vă promit că vor fi pe trasee.

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă, din 25 până în 29 decembrie, după programul unei zile de weekend, în 30 şi 31 decembrie acestea fiind pe trasee după orarul din cursul săptămânii.

În zilele de 25 şi 26 decembrie şi în perioada 1- 5 ianuarie, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), la un interval de 8 minute.

Petreceți bine și să ne recitim sănătoși în noul an!

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod