Daca e vineri, e weekend!

S-a mai terminat o saptamana istovitoare... E timpul pentru distractie! Mergem la o poiectie de filme, fotografii si picturi, o sesiune free oriental make-up si o petrecere. Iata recomandarile mele...
S-a mai terminat o saptamana istovitoare... E timpul pentru distractie! Mergem la o poiectie de filme, fotografii si picturi, o sesiune free oriental make-up si o petrecere. Iata recomandarile mele pentru vineri, 26 iunie:

Proiectia Visual Rock Fantasy


Locatie: La Apasu
Ora: 19.00

Au confirmat participarea 22 de artisti, din patru tari, care vor expune lucrari din domeniile fotografie, fotomonipulare, 3D si pictura. Organizatorii au pregatit o expozitie "Tribute to Giger" si o degustare de vinuri alese. Evenimentul se va incheia cu o petrecere incendiara animata de formatia ACT si test drive-ul celor mai noi modele Suzuki.
 
 
Dupa succesul inregistrat de "Guitars, Bikes, Tattoos", echipa Ballance Production propune publicului roman un nou concept, la fel de neobisnuit, vineri 26 iunie 2009, la Apasu Bar, str. Economu Cezarescu 43, Bucuresti, incepand cu ora 19.00.  

"Visual Rock Fantasy" presupune imbinarea unor ingrediente, aparent din lumi diferite: lucrari artistice in domeniul vizual, concert live sustinut de formatia ACT, insotit de un test drive moto extraordinar al celor mai noi modele Suzuki, expozitie de postere artistice si sculpturi metalice si o degustare de vinuri.
 

Lucrarile foto si photoshop vor fi proiectate in aer liber, pe un ecran de 25 mp. Cei 22 de artisti expozanti au si misiunea de a-si alege fiecare un fundal sonor adecvat, din sfera muzicii rock, pe care isi vor prezenta lucrarile. Pana in acest moment si-au anuntat participarea artisti din SUA, Franta, Suedia si Romania. O prezenta fascinanta va fi Ia Bjargo, solista cunoscutei formatii suedeze Arcana.

Organizatorii au pregatit si o expozitie neconventionala cu vanzare, in interior. Sustinuta de Raluca Cojocaru, "Tribute to Giger" Expo prezinta postere artistice, statuete metalice inspirate de filme precum Alien sau Predator si sculpturi bizare.


La eveniment, formatia ACT va sustine un recital. Tot ce se va intampla la Visual Rock Fantasy sta sub semnul neobisnuitului, al fantasticului, al biazarului absolut.

Site-ul 1801.ro iti recomanda evenimentele Noaptea Institutelor Culturale si Noaptea lunga a filmelor scurte la Teatrul de Vara Herastrau.

Cafe Oriental


Locatie: Artizart
Ora: 18:00

Intalnire pe seara la magazinul ArtizArt pentru un ceai cu menta, o cafea turceasca si o sesiune de free oriental make-up. Atmosfera va fi integrata spiritului lejer oriental pentru o dupa-amiaza si seara dedicata micilor placeri lenese de vineri.
Cookies and all sweeties included.
Intrarea este libera.

Site-ul 1801.ro iti recomanda petrecerile SIR BLUES VALI RACILA la Big Mamou, Craig David @ Turabo Society si Chuck & Arnie @ Rockoteca la Suburbia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod