Cursuri de dans contemporan și Jazz gratis

Doi coregrafi tineri caută amatori care vor să învețe dans contemporan. Festivalul de jazz internațional București îi primește gratis pe studenți. *** Vlad Merariu şi Simona Deaconescu

Doi coregrafi tineri caută amatori care vor să învețe dans contemporan. Festivalul de jazz internațional București îi primește gratis pe studenți.

***

Vlad Merariu şi Simona Deaconescu dau startul celui de-al patrulea modul din 2013 dedicat începătorilor într-ale dansului, desfășurat între 2 iunie și 5 iulie. Atelierul este adresat chiar si celor care nu au participat vreodată la un curs de dans, dar sunt entuziasmaţi să încerce. Prin exerciţii de mişcare, coregrafii, improvizaţii şi stretching orice participant devine mai conştient de capacităţile corpului său în mişcare, de ceea ce arată bine sau mai puţin bine atunci când se mişcă, şi de metodele prin care poate stiliza şi îmbunătăţi aceste lucruri.
Cursul combină tehnica de dans cu libertatea în mişcare, fluiditatea şi creativitatea specifică dansului contemporan. Atelierele se vor concentra asupra îmbunătăţirii expresivităţii corporale, muzicalitate şi transmiterea gândurilor prin mișcare.
Playlist-ul de piese muzicale va cuprinde muzica atent selectată, dintre cele mai noi şi originale sound-uri, dar şi ‘icon songs’.
Din 2010, cursurile şi workshop-urile susţinute de Vlad Merariu și Simona Deaconescu au fost frecventate de peste 1500 de cursanti.

Dacă ai o personalitate puternică, ești creativ şi plin de energie, cu siguranță îți vei găsi locul în cadrul acestui modul.
Înscrierile se fac la adresa: danscontemporan@gmail.com, cu numele și numărul de telefon. Modulul pentru începători este conceput pentru 10 sesiuni de dans, de două ori pe săptămână, iar durata acestuia este cuprinsă între 2 iunie – 5 iulie 2013. În fiecare vineri (20:30-22:00) și duminică (13:00-14:30). Durata unei sesiuni de dans este de 1 ora și 30 de minute.

Aveți nevoie de echipament lejer, șosete sau pantofi de dans. Abonamentul costă 250 ron și se achită integral înaintea începerii primului curs.

Locurile sunt limitate, de aceea trebuie să vă decideți repede. Găsiți mai multe informații despre cei doi coregrafi-profesori pe site-ul lor sau pe Facebook.

Photo: Vlad Bîrdu

***

Intrare liberă pentru studenți la Europa fest

Pasionații de muzică și care se întâmplă să aibă și carnet de student pot intra liber la spectacolele din cadrul EUROPAfest care se desfășoară în aceste zile la București. Inițiativa este menită să-i apropie pe tineri de jazz, și este un manifest pentru recunoșterea muzicii bune.

EUROPAfest 100 % jazz and more prezintă competiția „Bucharest International Jazz”, care a căpătat reputația de cel mai puternic concurs internațional de jazz din regiune, fiind cotat de BBC între primele trei concursuri de jazz din Europa.

Acum avem în oraș ediția a 7-a, cu o serie de concerte, workshop-uri și jam sessions până pe 25 mai.

Programul:

21 Mai

ANTHES BERGLER QUINTET– Germania
LIONEL BOZEK TRIO - Austria
19:00 | Sala ArCub

22 Mai

TIPAZBAND – Franta, Mexic, Germania
LESS THAN FOUR – Elvetia, Franta
19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

23 Mai

TIME UNITY 4TET – Elvetia, Franta
3 FOREST BAND – Romania
19:00 | Scoala de arte nr. 5

25 Mai

FINALA & GALA
19:00 | Teatrul Odeon – Sala Majestic

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod