Cum ați sărbătorit ziua fără sutien?

Dacă n-ați știut, tocmai ați ratat „Ziua națională fără sutien”. E națională pentru americani, dar ce mai rămâne național în era asta globală? După ce pe 22 iunie s-a sărbătorit

Dacă n-ați știut, tocmai ați ratat „Ziua națională fără sutien”. E națională pentru americani, dar ce mai rămâne național în era asta globală? După ce pe 22 iunie s-a sărbătorit ziua națională fără chiloți, a venit și rândul sutienului să fie dat jos, pe 9 iulie.

O veste ca o briză răcoroasă pe caniculă venită de pe un site obscur, creat doar cu această ocazie. În fapt este o aspirație a celor 120 de membri ai site-ului care-și doresc fie să se elibereze de balenele sutienului, fie să le vadă pe posesoarele de „boobs” cu frumusețile dezlegate.

De asta au făcut și niște recomandări: doamnele să meargă la job fără sutien pe sub bluze, iar domnii, ca să le susțină, moralul, să poarte ceva roșu la vedere.

O cravată, o batistă... limba scoasă ;) În felul ăsta se va marca ziua națională a sânilor liberi de orice constrângere.

Nu știu ce succes o fi avut în SUA propunerea asta, dar bănuiesc că au și ei destule „eliberate” din sutien cel puțin zilele astea (a se vedea poza alăturată cu frumoasa Lindsay Lohan). Fie că au cu ce se mândri natural, fie că au plătit bani frumoși ca să-și augmenteze realitățile, femeile vor fi tentate mereu să arate că au cu ce fără ajutorul unui push up fie el și de firmă.

Există, de altfel, în Seinfeld, un episod în care Elaine, exasperată că o amică de-a ei nu poartă sutien și o face ostentativ, i-a făcut cadou un sutien.

Iar tipa s-a apucat să-l poarte. Dar a renunțat la bluze, așa că a devenit și mai provocatoare.

Așa că, doamnelor, domnișoarelor, eu vă zic așa: dacă ați aflat cu întârziere că 9 iulie a fost ziua eliberării sânilor, faceți din zilele următoare propriile zile dedicate sânilor voștri și etalați-i cu încredere pe sub rochii. O să faceți măcar câțiva oameni să zâmbească, în climatul ăsta politic încrâncenat. Plus că vă veți simți și voi, garantat, mult mai bine în propria piele ;)

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod