Cultura si distractie, intr-o zi de joi

Stim ca iti place diversitatea. Nu refuzi o seara incediara la un concert pe cinste, dar nici o expozitie de pictura sau ceramica. Joi, 23 aprilie, intr-o zi de sarbatoare, le ai pe toate!
Stim ca iti place diversitatea. Nu refuzi o seara incediara la un concert pe cinste, dar nici o expozitie de pictura sau ceramica.

Joi, 23 aprilie, intr-o zi de sarbatoare, le ai pe toate!

"I wonder what you're thinking"


"Imaginile care constituie punctul de plecare al lucrarilor sunt deturnate de la sensul lor original, reinterpretate pentru a crea noi spatii narative, povestiri alternative.", astfel sunt descrise lucrarile Codrutei Cernea din "I wonder what you're thinking". Expozitia este deschisa pana pe 8 mai, la Galeria Mora.

Expozitie de pictura "I wonder what you're thinking", Codruta Cernea
15 aprilie - 8 mai
Program: luni - vineri, 12.00 - 17.00
Galeria Mora
Str.
Grigore Mora, nr. 39, sector 1, Bucuresti

"Manifest"


Daca te-a "lovit" cheful de distractie atat de tare incat nu prea mai ai rabdare pana in weekend, nu e nicio problema. In Club Fabrica se pregateste un "Manifest" fix pentru cei ca tine.

Line up: Gojira, Aforic, Axes, Bitza cu Dj Fabio X si Junky, Carbon, Cedry2k, Cheya, Ctc, Grasu XXL, K-Gula, La Familia, Nasta, Nimeni Altu', Pacha Man, R.A.N.S., Raparta, Shy Beatz, Specii, Veritasaga, Zale.

"Manifest"
Joi, 23 aprilie, ora 19.00
Club Fabrica
After party cu Dj Vasile
Intrarea libera

Dumitru Schiopu si tanara generatie - expozitie de ceramica


Pentru a afla mai multe despre ceramica de Vladesti, dar si pentru a cumpara vase frumoase, esti asteptata intre 22 - 26 aprilie 2009, la Sala Acvariu, unde te vei intalni cu creatiile lui Dumitru Schiopu si ale tinerei generatii Violeta si Eugen Patru.
Expozitia va putea fi vizitata pana duminica, 26 aprilie, intre orele 10.00 si 18.00.
Muzeul Taranului Roman

Iata ce iti propune site-ul 1801.ro pentru joi, 23 aprilie:

Vinde-ti cardu'! - Concert Zgarie Nori
 Flight Night in Revenge
 Expozitie Fundatia DALA – HISTORIA X
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:59
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod