Concerte 2013: Vaya Con Dios, Patricia Kass, Andrea Bocelli, Depeche Mode

Acum că v-ați trezit din mahmureala de după Revelion, zic să fiți pe fază pentru momentul în care se pun în vânzare biletele la concertele de anul ăsta. Vom vedea cum va fi 2013 în alte

Acum că v-ați trezit din mahmureala de după Revelion, zic să fiți pe fază pentru momentul în care se pun în vânzare biletele la concertele de anul ăsta. Vom vedea cum va fi 2013 în alte domenii, dar în privința concertelor sunt câteva nume care s-au anunțat că vin la București și pe care eu una mi-aș dori să le ascult live. Mai ales că unii dintre artiști își anunță prin aceste concerte retragerea din lumea muzicală. Printre concertele anului vom avea de ales între: trupa Depeche Mode, celebrul Roger Waters și al lui „The Wall”, Andrea Bocelli, Vaya Con Dios, Patricia Kass și alții.

# Pe 15 martie, la Sala Palatului, concertează Vaia Con Dios în cadrul turneului de retragere pe care trupa belgiană îl susține în 2013 - Farewell Tour - după o activitate de succes de 27 de ani.

# Pe 21 martie vine la București Richard Clayderman.

„Prince of Romance” le va oferi romanticilor din România aproximativ două ore de reverie, pe melodii de succes international, dar și pe celebra Baladă pentru Adeline, cu care artistul a avut vânzări record de peste 20 de milioane de discuri.

# Pe 25 aprilie, tot la Sala Palatului vine și Mark Knopfler, compozitorul și chitaristul trupei Dire Straits. Concertul lui nu cuprinde doar piese lansate în cariera solo, ci și cunoscute melodii ale trupei care l-a consacrat. Biletele sunt aproape epuizate.

# Pe 15 mai avem concertul Depeche Mode, la Arena Națională.  Trupa vine pentru a doua oară în România, pentru un show grandios ce va fi inclus în noul turneu, după o pauză de patru ani.

Depeche Mode se pregătește și de lansarea celui de-al treisprezecelea album.

# Pe 25 mai tenorul italian Andrea Bocelli va susține un concert în București, la Romexpo. Andrea Bocelli a devenit faimos din 1996 după lansarea melodiei „Con te Partiro”, rescrisă ulterior pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman și redenumită „Time to Say Goodbye”. Albumul intitulat „Romanza”, ce cuprinde această melodie, a depășit toate recordurile de vânzări.

# Pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului, va sustine un concert Patricia Kaas, cu piese de pe cel mai recent album al său - „Kaas Chante Piaf”. Concertul face parte din turneul de promovare a albumului care comemorează 50 de ani de la moartea lui Edith Piaf. Patricia Kass urca pe scena Sălii Palatului și va cânta melodii precum „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam” sau „Milord”.

Concertul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piata Constituției, reprezintă ocazia unică de a vedea la București super-producția inspirată de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, „The Wall”, al trupei Pink Floyd.

Considerat o adevarată capodoperă, show-ul pus în scenă de fondatorul uneia dintre cele mai iubite trupe rock, este combinația perfectă de muzică live, proiecții impresionante, efecte vizuale uimitoare și decoruri grandioase, toate reunite într-o construcție colosală.

# În perioada 5-8 septembrie, la Bucuresti va reveni și Cirque du Soleil, de data asta cu spectacolul „Alegría”. Spectacolul adună o distribuție internațională de 55 de performeri și muzicieni din 15 țări.

Sursa Mediafax. Pentru detalii despre concertele anului urmăriți site-urile de specialitate de vânzare de bilete unde veți afla detalii și despre festivalurile anuale care se țin și în 2013.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod