Comedii romantice în iarba Grădinii Botanice

Dacă nu plouă în week-end, aveți șanse să vedeți niște scurt metraje romantice, tolănite în iarba de la Grădina Botanică. Mâine, 13 iulie, de la ora 20:00, Grădina Botanică din

Dacă nu plouă în week-end, aveți șanse să vedeți niște scurt metraje romantice, tolănite în iarba de la Grădina Botanică. Mâine, 13 iulie, de la ora 20:00, Grădina Botanică din București devine o insulă de evadare urbană în care filmele scurte dau tonul atmosferei de vacanță. Marele Picnic e un eveniment-retrospectivă cu scurtmetrajele care au strâns cele mai multe aplauze din partea publicului ShortsUP în ultimii patru ani. Voi le veți savura întinse pe iarbă, la răcoare, într-un colț ferit de aglomerația Bucureștiului.

Va fi un adevărat picnic urban cu tururi ghidate pe aleile grădinii, jocuri în aer liber și gustări fresh de iarbă verde.

Filmele din program sunt comedii lejere, romantice, fantezii cu dor de ducă. Animația „Pe Muchia Destinului” (Germania, 2010), preferata publicului la Weekendul Comediei Scurte și comedia „Dragoste la prima vedere” ( Marea Britanie, 2010), un scurtmetraj despre fluturi în stomac și sentimente trăite o dată în viață.

Biletele costă 20 de lei dacă le cumpărați în avans prin MyTicket și Eventim, și 25 de lei dacă le cumpărați la fața locului, înainte de intrare.

Proiecția va avea loc în sectorul denumit „Grădina Italiană” iar accesul se face prin Strada Portocalelor, pe lângă Facultatea de Biologie. Ca să vă simțiți bine luați cu voi echipamentul necesar unui picnic cimematografic: păturici pentru iarbă, poftă de poveste și stare de vacanță.

Dacă plouă proiecția va fi reprogramată pentru week-end-ul viitor - 20 iulie. Detalii aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod