Cinema de vară gratis la MȚR

Dacă vă era dor să vedeți niște filme în aer liber, ambasadele Germaniei, Austriei şi Elveţiei la București vă oferă ocazia în acest week-end. La Muzeul Naţional al Ţăranului Român din

Dacă vă era dor să vedeți niște filme în aer liber, ambasadele Germaniei, Austriei şi Elveţiei la București vă oferă ocazia în acest week-end. La Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Capitală filme de lung şi de scurt metraj din cele trei ţări vor fi difuzate în fiecare seară până duminică, de la orele 21.00, iar intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.

Vineri, 5 iulie, cinematograful de vară prezintă filmul artistic germano-elveţian „Nachtlärm“ (2012, în germană, cu subtitrare în engleză/română).

Unui cuplu de tineri părinţi depăşiţi de situaţie, li se fură maşina şi bebeluşul care se află înăuntru, în timpul unei dispute într-un loc de popas. Urmează o cursă nebună de urmărire, în care perechea se confruntă cu diferite dificultăţi şi, mai ales, cu propriile sale probleme.

Sâmbătă, 6 iulie, va fi prezentat filmul artistic german „Ganz nah bei dir” (2009, în germană, cu subtitrare în engleză). În acest film se îndrăgostesc două caractere foarte diferite, unul plictisitor, închis, straniu, celălalt plin de poftă de viaţă, mare iubitor de muzică, orb.

Din acest amestec se nasc multe situaţii diferite şi amuzante.

Pentru ultima zi, 7 iulie, sunt rezervate şapte filme diferite de scurt metraj din cele trei ţări, în care sunt abordate cele mai diverse teme.

***

Tot în week-end continuă în București, în Piața Enescu, Festivalul ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More. Intrarea este liberă și pe scenă vor cânta trupe de jazz din România și din străinătate. Găsiți programul complet pe zile aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod