Cinci zile cu Voca people

Mulți nu au auzit de ei - nici eu până de curând - dar asta nu e de mirare dat fiind că au început să facă vocalize abia prin 2009. Povestea lor e vândută sub formă de mit SF. Cum că ar fi

Mulți nu au auzit de ei - nici eu până de curând - dar asta nu e de mirare dat fiind că au început să facă vocalize abia prin 2009. Povestea lor e vândută sub formă de mit SF. Cum că ar fi opt extratereștri, care vin de pe planeta Voca, de undeva de dincolo de soare, unde energia e dată de muzică.

Energia asta i-a ținut până pe pământ, unde au aterizat forțat și s-au trezit brusc fără combustibil. Probabil nici bani de benzină sau kerosen nu au avut, așa că s-au apucat de cântat ;)

După turnee cam prin toată lumea, Voca People au ajuns ieri și în România, la București, unde vor susține cinci concerte. Grupul este format din 8 muzicieni: 3 cântăreţe - extratereste - care produc cele mai reuşite sunete vocale feminine (soprană, mezzosoprană şi alto), 3 solişti masculini - extratereştrii - (tenor, bariton şi bass) plus 2 interpreţi de beat - box, tot extratereştri, firește, care creează sonorităţi ne-pământene extraordinare.

Grupul pune în scenă arajanjamente muzicale inedite ale unui număr de peste 70 de hituri și  melodii din toate timpurile.

Iar pe lângă muzică fac și ceva gag-uri spre amuzamentul publicului. Imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă în concertele lor.

Reprezentaţiile Voca People vor avea loc la Sala ArCuB din București, începând de mâine, 31 octombrie, pe 1 și 2 noiembrie, de la ora 20.00, precum şi pe 3 şi 4 noiembrie, de la ora 18.00 şi de la ora 21.00. Dacă nu ați luat încă bilete, dar vă mână curiozitatea ca să-i auziți, mai aveți timp. Costă între 120 şi 150 lei și pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str.

Batişte nr. 14), sau online pe bilete.arcub.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Legenda spune că dacă reușesc să strângă suficientă energie cântând pe pământ, Voca People vor putea să plece acasă, pe planeta lor de dincolo de soare ;)

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod