Ce faci miercuri?

Sper ca nu ti-ai facut deja planuri pentru seara aceasta? Iata 3 dintre evenimentele pe care ti le recomandam:

Sper ca nu ti-ai facut deja planuri pentru seara aceasta? Iata 3 dintre evenimentele pe care ti le recomandam:

 

Concert Bob Dylan la Bucuresti


Bob Dylan, una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, va concerta pentru prima data in Romania. Show-ul este inclus in turneul „Never Ending Tour” si va avea loc in complexul Zone Arena, intr-un nou concept de festival, „Emagic Classics”. Cu o cariera impresionanta de aproape jumatate de secol, Bob Dylan este unul dintre putinii artisti al caror palmares includ nu mai putin de 34 albume de studio, 13 albume live, 14 compilatii si 58 de single-uri.

Declarat de revista Rolling Stones drept cel mai important artist solo al tuturor timpurilor in 2004, Bob Dylan a adunat de-a lungul timpului o colectie impresionanta de premii, care include si 11 trofee Grammy, un Glob de Aur si un premiu Oscar - ambele pentru piesa "Things Have Changed".

Bucium si Nicu Alifantis&Zan vor canta in deschiderea concertului sustinut de Bob Dylan.

Data: 2 iunie 2010
Locatia: complexul Zone Arena (intrarea se face din Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 164)
Ora: 17.30
Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei, precum si de la casa de bilete din incinta Zone Arena, marti, 1 iunie, intre orele 10:00 - 18:00 precum si in ziua evenimentului, incepand cu aceeasi ora.

Expozitia "Vecini care au disparut"


Centrul Cultural Educational al Muzeului Evreiesc Praga (ECCJMP) va invita sa participati la proiectul intitulat “Neighbours Who Disappeared“. Proiectul se refera la un fenomen social ceh si a urmarit sa incite tinerii cehi cu varste cuprinse intre 12 – 21 ani sa-si puna intrebari legate de soarta evreilor disparuti in timpul celui de-al doilea razboi mondial din cartierele in care ei traiesc astazi.

Locatia: Teatrul Evreiesc de Stat
Perioada: 26 Mai 2010 12:00 - 30 Iun 2010
Ora: 18.00

Teatru: Sinucigasul


Distributia: Dan Puric, Costel Constantin, Adela Marculescu, IleanaOlteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biris, Maria Buza, Andrei Finti, Lamia Beligan, Florin Lazarescu, Rodica Ionescu, Tatiana Constantin, Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu, Nikita Dembinsk. Regia: Felix Alexa

Locatia: TNB - sala Amfiteatru
Data: 02 Iun 2010
Ora: 19.00
Pret bilete: 50 lei, 40 lei, 16 lei (redus)

1 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod