Ce faci joi?

Mergi la un spectacol, un concert sau la o petrecere. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 5 august:

Mergi la un spectacol, un concert sau la o petrecere. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 5 august:

 

Spectacolul "Improvizati"


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Ora: 20:30

Pe timp de vara, in fiecare joi!

Intrarea: 20 lei

Concertul "Visul unor simfonii de vara"


Parcul Coltea
Ora: 19.30

„Visul unor simfonii de vara” este un eveniment cultural - artistic care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si cultura. Conceptul evenimentului are o traditie veche in mari metropole ale lumii precum: Paris, New York, Londra.

Parcul Coltea din Sectorul 3 Bucuresti a devenit un loc de revalorizare a culturii, un spatiu de loisir, unde cetatenii orasului pot gasi un mediu inedit de comunicare si se pot bucura de cateva clipe de traire artistica, de un inalt nivel cultural si cu certa valoare de divertisment.

Ultra Smile Tunning Party & Carnaval Party  @ Summer Crush Mamaia


Summer Crush Mamaia va invita la un nou weekend de vis, clubul care nu doarme niciodata va pregatite doua petreceri inedite.

Carnaval Party

Prima petrecere are loc vineri, 6 august, Carnaval Party, o petrecere la care sunteti invitati sa veniti cu cea mai spectaculoasa costumatie pe care o aveti.

DJ Kokko si Summer Crush Girls au pregatit deja costumele, melodiile si coregrafiile pentru ca seara dumneavoastra sa fie incendiara.

Ultra Smile Tunning Party

Petrecerea de sambata seara este un „concept party” dedicata frumusetii feminine, mai exact zambetului perfect. Sloganul acestei seri este „Petreci si Intineresti” cu Summer Crush si Allergan Medical Aesthetics! Participantele la aceasta petrecere pot castiga  unul din cele zece tratamente cu Juvaderm Ultra, un produs de ultima generatie ce da contur si volum buzelor si care este folosit  de celebra Angelina Jolie.

Castigatoarele pot beneficia de injectarea cu Juvaderm Ultra chiar in timpul petrecerii sau o pot face oricand intr-un cabinet specializat din Constanta sau Bucuresti.

Invitatul special al serii este celebrul chirurg estetician Calin Dobos, de la clinica Hyperion din Galati, medicul care a "tunat" probabil cele mai multe vedete din Romania si care va aplica personal tratamentele.

Toata lumea va avea ceva de castigat in aceasta seara , participantii putand obtine bonuri de discount pentru tratamentele de frumusete.

Evenimentele de vineri si sambata din clubul Summer Crush din Mamaia au fost pregatite in detaliu de Mirela Matichescu, managerul clubului care a declarat ca "Summer Crush  pregateste pentru clientii sai in aceasta vara cele mai inedite petreceri de pe litoralul romanesc,va asteptam sa va convingeti.”
REZERVARI: 0724.918.263, 0733.988.556
www.clubcrush.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod