Ce faci in week-end?

Ti-ai planuit deja week-end-ul sau ai nevoie de cateva sugestii? Iata ce iti recomanda Eva.ro.
Ti-ai planuit deja week-end-ul sau ai nevoie de cateva sugestii? Iata ce iti recomanda Eva.ro.

Sambata 22 mai

Teatru pentru copii: "Ursul pacalit de vulpe" si "Zana Maseluta"


Copilul tau se plictiseste in casa? "Ursul pacalit de vulpe" si "Zana Maseluta" il asteapta la Liberty Center, pe 22 si 23 mai, la festivalul de teatru pentru copii.

Sambata, 22 mai, este programat de la ora 12:00 spectacolul "Ursul pacalit de vulpe". O adaptare originala a povestii clasice, in care personajele interactioneaza cu spectatorii, debordand de veselie si umor, in care vom afla cum l-a pacalit vulpea pe mos si cum l-a convins pe urs sa-si piarda coada.

Duminica, 23 mai, de la 12:00, festivalul de teatru continua cu spectacolul interactiv, "Zana Maseluta".

O poveste despre Zana Maseluta, Bunuta Danuta si Carie, un spectacol in care copiii vor invata, inca o data, ca nu este bine sa te imprietenesti cu Caria. Pentru a salva Imparatia dintilor frumosi, spectatorii se vor alia cu medicul stomatolog si Zana Maseluta pentru eliminarea Cariei.

Targ de carte: "Aer de carte...la Palat"


A doua parte a targului de carte "Aer de carte...la Palat" organizat de Muzeului National Cotroceni in colaborare cu Asociatia Editorilor din Romania se va desfasura pe 22-23 mai 2010, pe esplanada Muzeului National Cotroceni.

La acest eveniment participa edituri de prestigiu din spatiul cultural romanesc, care ofera titluri din domenii precum istorie, istoria orasului Bucuresti, arta, civilizatie, memorialistica, filosofie, sociologie, arhitectura, muzeologie, restaurare – conservare.

Targul va avea loc in gradina muzeului, intre orele 10.00-18.00, iar accesul se va face pe la poarta vizitatori muzeu. Pret bilet intrare: 3 lei.

Teatru: "Parfum de femeie"


Dupa o saptamana incarcata, meriti un moment de relaxare. Invita-ti prietenii la o piesa de teatru la ora 19:00, la Teatru Bulandra, Sala Toma Caragiu.



Distributia: Abjectu - Adrian Ciobanu; Clienta - Manuela Ciucur; Alex - Gigi Ifrim; Cris - Ioana Macaria; Doctorita - Alina Berzunteanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod