Ce faci de ziua ta?

E 8 Martie, deci avem cel putin un motiv serios pentru a sarbatori. Nu conteaza ca e luni si ca vremea nu tine cu noi. Daca suntem vesele si pline de viata, va iesi si soarele.
E 8 Martie, deci avem cel putin un motiv serios pentru a sarbatori. Nu conteaza ca e luni si ca vremea nu tine cu noi. Daca suntem vesele si pline de viata, va iesi si soarele.

"Culori in pod"


Targ de martisoare si alte minuni, handmade, expozitie cu vanzare, pe nume "Culori in pod". Echipa de creatie condusa de Gabriela Anghel.

Sala de lectura
22 februarie - 8 martie, intre orele 11:00 - 18:00

Festivalul Primaverii


Festivalul Primaverii este evenimentul inceputului de an care propune vizitatorilor cea mai mare expozitie cu vanzare de traditionale martisoare si felicitari realizate manual de artisti plastici, aranjamente florale si cadouri: bijuterii, cosmetice, cadouri surpriza, carti, confiserie si ceaiuri aromate.  

Pentru fiecare produs cumparat, clientii nostri vor primi biletul de tombola care le vor da posibilitatea sa castige cadouri variate.


Festivalul Primaverii
Sala Dalles
11 februarie - 8 martie, intre orele 11:00 - 18:00 primaverii

Tony Valentine's Girls Night Out


Spectacolul Tony Valentine’s Girls Night Out, cu fostii membri ai trupei de striptease masculin Chippendales se muta in Club Bamboo, pe 8 martie. Barbati focosi se dezbraca pentru femeile lipsite de inhibitii, intr-un show incendiar si provocator. De Ziua Femeii, in Club Bamboo atmosfera se incinge!

Tony Valentine's Girls Night Out
Bamboo
Luni, 8 martie, ora 20.00

"Podu'", de Ziua Femeii


Spectacolul, dominat de umor, prezinta intalnirea dintre un neinteles, un indragostit si o artista, care stau la coada in fata mortii si prezinta publicului, in cheie caricaturala, propriile drame. Piesa este realizata dupa textul "Podul sinucigasilor", de Paul Ioachim, iar alaturi de George Ivascu si Horatiu Malaele, mai joaca Meda Victor.


Eroii principali ai piesei sunt niste oameni care-si asteapta moartea, insa aceasta ii ocoleste constant. Ei se intalnesc din intamplare in timp ce asteapta un tren si explica, pe parcursul unei ore si jumatate, de ce multi sinucigasi nu isi duc gandul pana la capat si de ce viata merita, totusi, traita. Piesa nu a putut fi jucata inainte de 1989, fiind interzisa de cenzura comunista. Abia in 1999, Horatiu Malaele a avut initiativa de a o pune in scena, la Teatrul National Bucuresti. Dupa inca zece ani, pe 16 februarie 2009, o noua varianta a "Podului" a avut premiera la Teatrul Metropolis.

Podu’" este un regal actoricesc, de la care plecam cu ideea ca exista, intotdeauna, o sansa si o speranta pentru care viata merita a fi traita, fie macar din curiozitatea de a stii ce se intimpla maine.

Luni, 8 Martie 2010, ora 19:30
Palatul National al Copiilor - Bucuresti
La intrarea in sala fiecare spectatoare va primi cate o floare din partea indragitului actor Horatiu Malaele!
Pret/bilet: 50 RON

Concert Neri Per Caso


Neri Per Caso - unicul grup masculin a cappella, cei care au realizat bijuterii interpretative din partituri diverse (de la arii de opera la soundtrack-uri de desene animate) inlocuind cu succes orice instrument cu vocea - vor concerta finalmente si in Bucuresti, la Sala Radio, pe 8 martie 2010, de la ora 20.

E vorba de un concert extraordinar dedicat prioritar sexului frumos, cu un playlist "de colectie" - continand atat hit-urile proprii laureate cu trofee la Festivalul San Remo sau Discuri de Platina dar si hit-uri internationale in maniera interpretativa care le-a adus recunoasterea mondiala.

Neri Per Caso
Luni, 8 martie, ora 20:00
Sala Radio Bucuresti
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod