Ce faci de Florii?

Gata, e week-end! Ai sansa sa uiti de serviciu, sa te relaxezi si sa te pregatesti pentru o noua saptamana. Saptamana Mare. Pana atunci, avem in plan teatru, concert, targuri si... sarbatoarea de Florii.
Gata, e week-end! Ai sansa sa uiti de serviciu, sa te relaxezi si sa te pregatesti pentru o noua saptamana. Saptamana Mare. Pana atunci, avem in plan teatru, concert, targuri si... sarbatoarea de Florii. Suficient de multe motive pentru a avea un sfarsit de saptamana excelent! Si, nu in ultimul rand, "La multi ani!" tuturor celor care poarta nume de floare!

Sambata, 11 aprilie


Poti incepe week-end-ul mergand la teatru impreuna cu cei mici. Iti propunem, in acest sens, spectacolul "Tigrisorul caruia ii placeau clatitele", pusa in scena la Teatrul Ion Creanga, incepand cu ora 11.00. Piesa este recomandata pentru copiii peste 5 ani.

"Tigrisorul caruia ii placeau clatitele" este o poveste despre o vrajitoare care vrea sa stapaneasca lumea si doi copii care o infrunta, devenind eroii unor peripetii fantastice. O poveste cu un tigru fara dungi, nascut dintr-o vraja gresita, si caruia ii plac clatitele.

Spectacolul a primit Premiul pentru decor si costume, acordat de Festivalul International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", editia a III-a.

Piesa de teatru "Tigrisorul caruia ii placeau clatitele"

Adaptare dupa piesa scrisa la Teatrul pentru Copii Baylor, Waco, Texas
Regia: Cornelius Pavaloi
Scenografia: Anca Paslaru
Miscarea scenica: Pastorel Ionescu
Cu: Ion Arcudeanu, Voicu Hetel, Cerasela Constantin, Eduard Jighirgiu, Cornelia Pavlovici, Ionut Ciocia, Julieana Draghici, Marioara Sterian, Cristian Boeriu, Maria Taran, Ionut Oprisa, George Neagu
Locatie: Teatrul Ion Creanga (Piata Amzei nr.
13)
Data: sambata, 11 aprilie 2009
Ora: 11.00
Durata spectacolului: 50'
Categoria de varsta: copii peste 5 ani
Pret bilete: Categ. I - 5,25 lei (grup organizat), 9.54 lei (copii), 12.72 lei (adulti); Categ. II - 7.42 lei (copii), 10,6 lei (adulti)

Pentru ca duminica sunt Floriile si cei mai multi dintre noi stim pe cineva care poarta nume de floare, te invitam sa vizitezi Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman. Cu siguranta, la expozitia cu vanzare vei gasi cadoul perfect pentru cei dragi si vei avea ocazia sa afli mai multe lucruri despre arta populara chiar de la mesterii prezenti la targ.

Este o traditie in mai toate zonele tarii sa se tina targ in preajma Floriilor, inainte de Paste. La Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman vor veni si in acest an mesteri din toata tara cu oua incondeiate, icoane, pristolnice, scoarte si blide, lemn, ibrice de alama, impletituri, ii si tot felul de cusaturi.
Nu vor lipsi nici cozonacii, pasca, mierea, acadelele si nuga, turta dulce si kurtos kolacs.

Targ de Florii

Locatie: Muzeul Taranului Roman (Soseaua Kiseleff nr. 3)
Perioada de desfasurare: 10-12 aprilie 2009
Program de vizitare: 10.00-19.00
Pret bilet: 4 lei (intreg), 2 lei (elevi, studenti, pensionari)

Seara de sambata se anunta exploziva - incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc primul concert al cantaretei C.C. Catch in Romania. Artista de origine olandeza, supranumita "Queen of Continental Discos", si-a inceput cariera muzicala cu trupa Optimal, insa succesul l-a cunoscut alaturi de Dieter Bohlen, cu care a colaborat timp de patru ani, lansand patru albume si 12 single-uri.

Pe numele sau adevarat Caroline Catharina Muller, artista a lansat, de-a lungul carierei, cinci albume de succes, printre cele mai cunoscute piese ale sale numarandu-se: "I Can Loose My Heart Tonight", "In The Backseat Of Your Cadillac", "Soul Survivor", "Heartbreak Hotel", "Jump In My Car" sau "Strangers By Night".

Artista va avea o agenda plina in urmatoarea perioada, fiind ocupata cu turneele programate in Europa pentru primavara si vara aceasta - cele mai multe dintre concerte vor avea loc in Rusia.
In plus, cantareata pregateste si lansarea unui nou album, pentru care a inceput deja inregistrarile.

In deschiderea solistei va canta Mihai Traistariu, artistul roman cu cele mai multe performante la nivel international.

Concert C.C. Catch

Locatie: Sala Palatului (Str. Ion Campineanu nr. 28)
Data: sambata, 11 aprilie 2009
Ora: 19.00
Pret bilete: 75, 125 si 160 lei - biletele pot fi cumparate de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica sau online, de pe www.tiketpoint.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro

Sambata, 11 aprilie, poti merge si la:


Targ cu Talc, editia a II-a
Targ V for Vintage
Recital Cameral
"Dialoguri si fantezii in jazz"
Spring Sounds Party
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod