Cât costă să-ți dai copilul la un liceu din Europa

World Education Fair, cel mai mare târg de consultanță educațională din România dedicat învățământului liceal și gimnazial de top și taberelor de limbi străine din străinătate, are loc

World Education Fair, cel mai mare târg de consultanță educațională din România dedicat învățământului liceal și gimnazial de top și taberelor de limbi străine din străinătate, are loc în acest week-end (14-15 martie) la Hotel Athenee Palace Hilton din București, între orele 11.00 și 16.00. Pe durata târgului primiți reduceri de 5% la toate taberele internaționale.

liceeni

Reprezentanți a peste 20 de școli gimnaziale, colegii și centre de limbi străine din Marea Britanie, Elveția, Belgia, Germania, Olanda, vor participa la târg pentru a-și prezenta ofertele. Târgul se adresează familiilor cu copii între 7 și 18 ani, interesate de întâlniri individuale cu reprezentanți ai școlilor de elită, în vederea alegerii programului de studiu potrivit și taberelor de vară din străinătate.

Elevii și familiile lor vor putea discuta personal cu reprezentanții instituțiilor școlare și vor putea afla astfel oportunitățile de studiu și bursele oferite.

La Word Education Fair puteți beneficia de discounturi de 5% la taberele internaționale și de burse de până la 50% din taxa de școlarizare la unele colegii prezente la târg. Taxele pentru un an de studiu într-un liceu din Europa variază între 13.000 și 35.000 de lire sterline pentru școlile britanice, între 19.000 și 35.000 de euro pentru restul țărilor din Europa, taxele cele mai ridicate rămân în Elveția - între 70.000 CHF și 75.000 CHF.

Pentru cei care doresc să simtă atmosfera unei școli din străinătate, există opțiunea de a participa la o tabără de limbi străine, prețurile pentru un curs de două săptămâni pornind de la 1.200 - 1.400 de lire sterline.

„Important pentru elevii care doresc să studieze la un liceu în străinătate este să înceapă să își caute școala potrivită cu 2-3 ani înainte de a aplica, întrucât complexitatea procesului de admitere diferă de la un caz la altul. Cea mai bună metodă este participarea la o tabără în străinătate pentru a vedea exact ce înseamnă un mediu internațional", e de părere Teodora Răducanu, Manager Secondary Education Department în cadrul IntegralEdu, compania care organizează World Education Fair.

Peste 200 de instituții de învățământ din întreaga lume sunt parteneri ai World Education Fair, iar familiile interesate pot beneficia de servicii gratuite de consultanță în vederea alegerii programului de studiu potrivit (tabere, licee, universități).

Programul târgului și detalii despre participanți sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la adresa www.worldeducation.ro, unde cei interesați se pot înregistra pentru a participa gratuit la World Education Fair.

Cei care nu reusesc să ajungă la evenimentul din București pot veni pe 16 martie la Constanța, Hotel Ibis, sau pe 17 martie la Galați, Hotel Mercur.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac online la www.worldeducation.ro.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod