Căsătorie la Castelul Corvinilor

  Începând din această vară, Primăria Municipiului Hunedoara va oficia căsătorii civile la Castelul Corvinilor. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a primăriei, prin două

castelul-corvinilor

 

Începând din această vară, Primăria Municipiului Hunedoara va oficia căsătorii civile la Castelul Corvinilor. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a primăriei, prin două videoclipuri publicitare, dar deocamdată pe site-ul oficial al instituției nu sunt postate date concrete despre cum trebuie procedat dacă doriți să faceți o cununie la poalele castelului. Câtva articole din presa locală vorbesc despre dezbateri aprinse pe tema asta, în consiliul local, dar atât.

Cert este că inițiativa primăriei hunedorene este foarte interesantă, mai ales că ea vizează cuplurile din toată țara, indiferent de locul de domiciliu al acestora.

Probabil ca să puteți beneficia de o astfel de ambianță pentru căsătoria civilă va trebui - dacă sunteți din alt oraș - să vă faceți o viză provizorie de flotant acolo.

Așadar, dacă sunteți în situația de a căuta locuri inedite de spus „Da” la starea civilă, puneți pe listă și castelul Corvinilor. E cu adevărat un loc de poveste. Și urmăriți site-ul primăriei, sau sunați direct la starea civilă și întrebați cum se procedează, ca înainte de „casă de piatră” să aveți în spate un castel de piatră.

 

Ziua copilului în Cișmigiu

 

Pentru cei care au spus deja „Da” și au și copii, știrea de mai jos va fi mai de interes ;)

Pe 31 mai Parcul Cișmigiu devine un loc de joacă imens pentru copiii bucureșteni.

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București celebrează Ziua Internațională a Copilului în avans, printr-un eveniment magic, cu o tradiție de 14 ani în spate: Cișmigiul Copiilor. Între orele 11:00 și 21:00 parcul va fi împânzit de surprize jucăușe. Vor fi spectacole de teatru, concerte, jocuri și concursuri. Distracția va fi asigurată de personajele animate, clovnii și magicienii, mimii și jonglerii, care îi voi transporta pe vizitatori în tărâmul magic al bunei-dispoziții.

Aleile Cișmigiului vor fi precum un labirint al amuzamentului, iar pe fiecare străduță veți descoperi activități antrenante.

Corabia Piraților îi va transforma pe micuți în personaje îndrăgite, iar Aleea Desenului le va oferi șansa să își exerseze talentul de a combina culorile. Vor fi nelipsite momentele artistice încântătoare, fie create special pe gustul prichindeilor (spectacole de teatru sau de teatru de păpuși), fie realizate cu talentați copii care s-au făcut remarcați prin dans și muzică. Pe Podul Artelor cei mici se vor întâlni cu artiști plastici care le vor imortaliza figurile gingașe prin hârtie și creion.

Intrarea este liberă.

Programul detalitat poate fi găsit aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod