Cadouri făcute de mâini românești

În week-end-ul ăsta sau niciodată. Dacă n-ați apucat până acum să cumpărați cadourile potrivite pentru persoanele potrivite, și mai ales dacă vă doriți ceva altfel decât mărfurile care

În week-end-ul ăsta sau niciodată. Dacă n-ați apucat până acum să cumpărați cadourile potrivite pentru persoanele potrivite, și mai ales dacă vă doriți ceva altfel decât mărfurile care umplu mall-urile, vă dau câteva sugestii. Iar la final aveți și o ocazie să faceți o faptă bună ;)

Made in RO - Design românesc de dat în dar

Pe 22 și 23 decembrie, în spațiul La Copac (de pe strada Pitar Moș nr. 23, aproape de Str. Arthur Verona și Piața Lahovari), se produce „Made in RO”, primul eveniment dintr-o serie dedicată designului și creativității românești, ce va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer și o alternativă românească de daruri fine.

Dar luna decembrie nu putea fi un început mai potrivit.
Aveți ocazia să găsiți acolo obiecte de design (piese deco, accesorii, decorațiuni de Crăciun, design vestimentar și alte surprize), toate made in RO, selectate special pentru cadouri de sezon. Găsiți câteva sugestii pe www.designist.ro.

Surpriza evenimentului va fi o tombolă la care se pot câștiga câteva din obiectele puse în vânzare.

***

Bookland la Universitate

După ce a făcut înconjurul României, în peste 30 de orașe, la sfârșit de an Caravana BookLand se întoarce acasă, în București. Până pe 24 decembrie, BookLand vă iese în cale la stația de metrou Piața Universității (vestibulul intermediar).

Cel mai cool și prietenos târg de carte din țară vă așteaptă cu oferte speciale și promoții, de cărți, filme și muzică, adică acea categorie ideală de cadouri când sunteți în pană de inspirație sau de fonduri prea multe pe card.

***

Fii Moș Crăciun pentru un copil sărac

Asociația Sens pozitiv, împreună cu „oamenii de la Carol 53” - gazdele evenimentului, îi așteaptă pe cei care vor să fie Moși Crăciuni anonimi, pe 23 decembrie, cu un cadou pentru copiii săraci.

Sunt copii care vara dorm sub cerul liber, în parcuri, iarna pe țevile din canale. Abandonați în maternități, copii fără nume.

Cu ajutorul donațiilor strânse anul trecut aproape 200 de copii au primit un cadou. Anul acesta vor fi și proiecții de desene animate, un atelier de desen, ceai cald, sarmale, ciorbă și dulciuri.

Vizitatorii sunt așteptați cu jucării, rechizite, hăinuțe, încălțări și orice altceva care poate bucura un copil. Dacă aveți hăinuțe de la copiii voștri, rămase mici, sau jucării cu care nu se mai joacă, le puteți împacheta frumos, într-o cutie de pantofi veche, și le puteți duce pe Bulevardul Carol 53, în chip de Moș Crăciuni.

Dacă nu puteți participa la evenimentul din 23 decembrie, puteți lăsa cutiuțele de pantofi frumos împachetate la Carol 53 în fiecare zi între orele 18.00 - 22.00 și la sediul Asociației Sens pozitiv, pe Strada Lirei nr.

10 între orele 10.30 și 16.30, de luni până vineri. (Ar fi de mare ajutor dacă ați menționa chiar și cu aproximație, pentru ce sex și ce vârstă sunt cadourile din cutii).

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod