Bucharest in Art, teatru si targuri

Pentru weekendul 7 - 8 august, iti propunem sa mergi la un targ vintage, sa participi la spectacole de teatru in aer liber.
Pentru weekendul 7 - 8 august, iti propunem sa mergi la un targ vintage, sa participi la spectacole de teatru in aer liber.

Bucharest in Art


In weekendul 7-8 august, la Tête-à-Tête Chill, Art & Coffee, va avea loc Bucharest in Art, un nou concept ce promoveaza tinerii artisti.
Conceptul a pornit de la o idee simpla, insa ne-am propus sa mergem pe mai multe planuri, sa imbinam diferite stiluri, sa oferim lucruri inedite, cu personalitate, fiecare avand o poveste de spus.

Cu aceasta ocazie incepand cu ora 12:00, sambata si duminica vom prezenta peste 30 de exponate: fashion design, vintage, handmade & vinyls.
Italian Vintage, Handmadestuff by Tutu, Haine-Vintage , E vintage, Antante, Betty Boo, Cybela Accsesories, Iolanda Mutu, Artisti Design, About Vintage, Vintage Mag, Excess| ACCESSories, Ceva cu Dichis, 3127 Bags, Acarete, Minelli, Republic Of Tutu, Caraghioz, Mon Jardin & MORE

Pentru ca ne place sa imortalizam momentele frumoase, Photo La Minut
(http://photolaminut.com/) va avea grija ca voi sa deveniti vedetele noastre, ceea ce inseamna ca vom avea sesiuneeee foto.

Iti oferim ocazia sa iti faci cumparaturile intr un stil european, asadar dependentii de shopping care vor face ce stiu mai bine, vor intra automat in concursul-tombola cu premii oferite de HYPESTREET.RO si SLS.

Pasionatii de lectura au la dispozitie o colectie impresionanta de carti, iar Tête-à-Tête este locul in care te poti relaxa citind o carte.
Daca Tractorul Sifonat (http://www.tractorulsifonat.blogspot.com/) te surpride facand lucrul acesta vei avea ocazia sa pleci acasa cu una dintre ele.

Madame Lucie ne va spune povestea "Les Macarons" si va ofera un sampling cu cele mai exclusiviste dulciuri pariziene, rasfat pentru simturi.
( www.madamelucie.ro/)

Pe tot parcursul evenimentului ambientul va fi intretinut de : Alexandru, Florance, Sebu, Bamse, Lee.onte care vor asigura o coloana sonora, unica pentru ceea ce va avea loc.

Punctul culminant va fi petrecerea de sambata seara cand muzica isi va intra in drepturi, iar cele doua domnisoare Miss I & Bon Bon alaturi de Alexandru vor decide soarta muzicii in aceasta "batalie" dintre Muzica VS. Shopping
Iar, pentru ca nimic nu este monoton, Ada se va ocupa de visual.Proiectii cu stil, ce vor accentua tema evenimentului.
ooo

Bucharest in Art
7, 8 august, 12:00-20:00
Tête-à-Tête (Parcul Herastrau, Gradina Japoneza)


Niste dintr-astia


De Iulian Postelnicu
Regia: Iulian Postelnicu
Cu: Alexandru Papadopol, Leonid Doni
Durata: 1h

Niste dintr-astia
La Scena
Sambata, 7 august, ora 20:00


Dress to impress


Targul vintage, handmade & designers, Dress to Impress, invita iubitoarele modei la o editie cu totul speciala, inspirata de stilul anilor ’50, Trendy in buline.

Cele mai curajoase dintre vizitatoare, care vor veni imbracate sau doar accesorizate cu buline, vor primi o sedinta gratuita de make-up profesional oferita de Il-Makiage.

Intre casele vintage si designerii invitati la Dress To Impress se numara Italian vintage, Queen of Hearts, Minelli Boutique, Evintage, What is vintage, Dacapo Style, Lust of creation, La vie en rose si Gabriela Urda.

Dress to impress
Villa Rodizio
7 - 8 august, intre orele 11:00 - 19:00


La Colmenita (Stupisorul) - teatru cubanez


Compania de teatru cubanez se afla in aceasta perioada intr-un turneu european si va ajunge saptamana viitoare in Romania.

Fondata acum 20 de ani, “La Colmenita” este prima companie de teatru de copii si tineret din Cuba. Dintre cele mai relevante prezentari se evidentiaza: Festivalul de Teatru de Copii “Toyama 2000” din Japonia si Festivalul de Teatru de Copii din Lingen in Germania; de asemenea a mai jucat in: Spania, Venezuela, Belgia, Panama, Statele Unite, Ecuador, Rusia, Turcia, printre altele.
Din 2007 este Ambasadorul Bunei Vointe de la UNICEF.

Asadar, cu mici, cu mari, va asteptam la Muzeul Satului sa va intalniti cu lumea copiilor din Cuba!

La Colmenita (Stupisorul) - teatru cubanez
Muzeul Satului
Duminica, 8 august, ora 14:00
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod