Bucharest Golden Nights

Daca iti plac artificiile, esti asteptata in Parcul Tineretului, pe platoul betonat din spatele Palatului Copiilor, unde o sa vezi cele mai spectaculoase focuri de artificii...
Daca iti plac artificiile, esti asteptata in Parcul Tineretului, pe platoul betonat din spatele Palatului Copiilor, unde o sa vezi cele mai spectaculoase focuri de artificii realizate de firme din Germania, Franta, Italia, Rusia, Portugalia si Croatia, in concurs.

Tablouri magice create de artificiile sincronizate pe muzica vor putea fi vazute numai la Bucharest Golden Nights - Primul Festival International de Pirotehnie organizat in Romania!

Tema primei editii este "Traditii", melodia programului impus din concurs fiind "Ciocarlia", interpretata de Cornelia Tihon.
Din program vor mai face parte recitaluri sustinute de Gheorghe Zamfir, Horia Brenciu si Loredana, prezentarea de moda "Artificii" semnata de designer-ul Catalin Botezatu si spectacolele de artificii realizate de Golden Ideas, organizatorul festivalului, in afara concursului.

Spectacolele de artificii vor avea vizibilitate numai din locatia special amenajata, efectele pirotehnice fiind intelese numai daca se audiaza muzica folosita la realizarea spectacolului.

Pret/bilet:

  • Bilet/zi: (3,4,5 iulie) - Tribuna 70 lei;
  • Abonament: (3 zile) - Tribuna 170 lei;
  • Bilet/zi: (3,4,5 iulie) - Zona in picioare 20 lei;
  • Abonament: ( 3 zile) - Zona in picioare 50 lei.

Bucharest Golden Nights - Festival International de Pirotehnie
Joi, 3 iulie 2008, ora 18.30
Parcul Tineretului (platoul betonat din spatele Palatului Copiilor)
Accesul in locatie se face incepand cu orele 18:30.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 4 Iul 2008, 15:31
    Vreau sa ajung si eu la Festival

    Sunt din Focsani si cand am vazut la televizor stirea despre acest spectacol...mi-am si facut planul pt sambata....sa vin in Bucuresti sa ma bucur de artificii, insa pe net am citit ca nu mai sunt bilete disponibile. Insa vreau sa ajung acolo, ce pot face?

    0
    0

  • Florin pe 4 Iul 2008, 13:17
    Incredibil de frumos

    Am fost aseara...Absolut magnific spectacolul !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod