Bookfest 2008

Bookfest, Salonul Cartii din Bucuresti, cel mai mare si mai cunoscut targ de carte din Romania aflat la a treia editie, va avea ca spatiu de desfasurare...
Bookfest, Salonul Cartii din Bucuresti, cel mai mare si mai cunoscut targ de carte din Romania aflat la a treia editie, va avea ca spatiu de desfasurare pavilioanele 13, 14, 15, 16 si 17 ale Complexului Expozitional Romexpo. O suprafata mai mare decat a editiilor precedente inseamna mult mai multe carti expuse si o amenajare mai aerisita a spatiilor.

Editia din acest an inseamna in cifre 14.000 mp de spatiu brut, 5.000 mp de standuri, 160 de edituri si aproximativ 50.000 titluri din care iubitorii de carte isi pot alege lectura preferata.

Bookfest 2008 pregateste insa multe alte surprize.
Anul acesta, Bookfest va avea un pavilion dedicat in intregime spatiilor de animatie create pentru evenimente si dezbateri.

Vor avea loc concerte si proiectii de filme pe tot parcursul celor cinci zile. Tot la Bookfest va avea loc anul acesta festivitatea de decernare a Premiilor Uniunii Scriitorilor din Romania.

Vizitatorii vor avea astfel ocazia sa intalneasca scriitori renumiti atat din tara cat si din strainatate. Una din surprizele acestei editii este prezenta la targ a laureatului Premiului Nobel pentru Literatura, scriitorul turc Orhan Pamuk.

Editurile se vor intrece si in expunerea titlurilor de carti pentru copii.
Pentru a-i atrage pe copii sa citeasca, personaje de poveste, spiridusi si zane le vor fi parteneri de joaca celor mici intr-un spatiu amenajat special pentru ei.

Bookfest 2008
Complexul Expozitional Romexpo
4 - 8 iunie
Bilet de intrare: 5 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod