Avanpremiera la Ziua Indragostitilor

Mai este o zi pana la avalansa de iubire care va pune stapanire peste Romania. Hai sa vedem cum te poti antrena pentru ziua de 14 februarie.
Mai este o zi pana la avalansa de iubire care va pune stapanire peste Romania. Hai sa vedem cum te poti antrena  pentru ziua de 14 februarie.

Mergi in Turabo...


unde il vei putea asculta pe Jay Sebag, binecunoscut pentru piesele "C'est la vie", "Something better" sau "Rejection". El va urca pe scena alaturi de Martin Solveig, de asemenea, un nume important in peisajul muzical. Despre Jerome Sebag se stie ca este un vocalist si compozitor de exceptie, care a luat lectii de pian timp de 10 ani.
Este un muzician care adopta un stil romantic, insa nu-i este strain nici stilul club-house cu influente soul.

Locatie: Turabo Society Club
Data: 13 februarie

Byron vine in Clubul Taranului


Dan Byron, fost solist vocal si compozitor in grupurile RA, Kumm si Urma, vine la Clubul Taranului pentru a sustine un recital impreuna cu cei patru colegi ai sai: Costin Oprea (electric & acustic guitar), Cristi Matesan (drums), 6 Fingers (keyboards, acoustic guitar, vocals) si Gyergyay Szabolcs (bass).

Locatie: Clubul Taranului
Data: 13 februarie
Ora: 21.00

Brad Vee Johnson concerteaza in The Silver Church Club


Fostul solist al trupei Boney M te va incanta in ajun de Valentine's Day. Unde?

Locatia: The Silver Church Club
Data: 13 februarie
Ora: 22.00
Pret biler: 20 Ron

Pepe merge la Timisoara


Artistul va fi cireasa de pe tort in cadrul unei petreceri organizate de Restaurantul Clasic din Timisoara. Cei care isi vor face rezervari aici vor avea parte de o atmosfera romantica, de surprize si de momente mai mult decat placute.

Locatie: Restaurant Clasic - Timisoara
Data: 13 februarie
12 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod