Angajat la Fabrica de improvizatii

Fundatia Ileana Mustatza si Club Fabrica te invita, marti, 28 octombrie, ora 20.00, la Improvisneyland, primul parc de improvizatie din Romania, unde fiecare spectator poate fi actor, regizor sau scenarist...
Fundatia Ileana Mustatza si Club Fabrica te invita, marti, 28 octombrie, ora 20.00, la Improvisneyland, primul parc de improvizatie din Romania, unde fiecare spectator poate fi actor, regizor sau scenarist.

Freaky Mouse (Andreea Samson), Mica Migrena (Rozana Radu), Vampa lui Alladin (Monica Anastase), Tam-Bambi (Radu Ciobanasu), Diavolul Hazmanian (Madalin Mandin), Pupam'Yai Marinaru' (Pavel Barsan) si Doi caini inteligenti (Axel Moustache) sunt sapte actori profesionisti care isi vor folosi spontaneitatea, sclipirea de moment si imaginatia pentru a oferi un spectacol 100% interactiv.

Publicul, asemenea unui regizor, va propune titlul unei povesti, tema sau cuvintele-cheie, iar actorii vor executa, fara sa aiba nevoie de repetitii, lasandu-se purtati doar de inspiratie si ajutati de sunetul sugestiv al pianului lui El Marianchi (Marian Hancu) sau Bocanila (Vlad Pasencu).

"Povestea celor patru", "Filme traduse simultan", "Musical", "Replay", "Sound effects", "Masina de scris" sau "Dedicatie muzicala pentru un spectator" sunt doar cateva dintre momentele de care publicul va avea parte odata intrat pe taramul improvizatiei.
La semnul unui moderator si sub indicatiile regizorale ale spectatorilor, improvizatorii vor crea un spectacol unic si irepetabil.

Cum nimic nu este regizat, iar tonul este dat de spectatori, nici o reprezentatie nu este la fel, cu fiecare spectacol se naste o noua experienta, iar imaginatia publicului si a performerilor se incearca de la o editie la alta.

Improvisneyland inseamna aproape o ora de buna dispozitie, de interactivitate, un spectacol al carui scop este de a starni hohote de ras si de a face publicul sa devina complicele actorilor, sau dimpotriva, sa le ingreuneze jocul.

Improvisneyland este un proiect produs de Fundatia Ileana Mustatza si sustinut de Club Fabrica.

Fundatia Ileana Mustatza a fost fondata in 1998, cu scopul de a sprijini tinerii artisti din toate domeniile si de a le oferi un cadru legal, precum si sprijinul necesar pentru a-si realiza proiectele artistice, fie ca e vorba de teatru, dans, muzica sau arte plastice.
Fundatia isi propune prin evenimentele organizate, de la expozitii la festivaluri sau tabere de creatie, sa prezinte o imagine de valoare a Romaniei, in tara si peste hotare.

Improvisneyland
Marti, 28 octombrie, ora 20.00
Club Fabrica (Strada 11 Iunie nr. 50)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod