Alege sa nu te plictisesti!

Teatru, expozitie, muzica buna si o proiectie nocturna, iata care sunt ofertele in materie de divertisment pe care le poti alege pentru ziua de joi. Citeste, vezi ce ti se potriveste si alege, fara sa stai pe ganduri!
Teatru, expozitie, muzica buna si o proiectie nocturna, iata care sunt ofertele in materie de divertisment pe care le poti alege pentru ziua de joi. Citeste, vezi ce ti se potriveste si alege, fara sa stai pe ganduri!

La capitolul muzica...


Joi, avem oaspeti speciali, in Suburbia. Trupa Riddim Colony vine, pentru a doua oara in Bucuresti, pentru lansarea celui mai recent album. Direct din Ungaria, Riddim Colony te va incanta cu ritmul reggae.

In plus, in aceeasi seara, Kazi Ploae si Bean vor lansa videoclipul "Wake Up".


Petrecerea va incepe la ora 22.00, iar pretul unui bilet este de 20 Ron.

Incearca si o piesa de teatru in Laptarie


"Hell", adaptare dupa Lolita Pille, trateaza o problema actuala pentru societatea in care traim. Drogurile, sexul, copiii de bani gata si viata lor, acestea sunt subiectele dupa care a fost construita piesa de teatru. Nu poti sa nu recunosti ca titlul spune tot: "Hell".

Distributia:


  • Antoaneta Cojocaru, Cristi Iacob, Rodica Ioana Ionescu / Raluca Oprea, Gabriel Fatu, Ela Ionescu, Adriana Trandafir, Orodel Olaru

Costume:

  • Ovidiu Buta cu sprijinul Brandz

Video:


  • Ana Alexandra Blidaru

Coregrafia:

  • Ioana Marchidan

Spectacolul incepe la ora 21.00, iar pretul unui bilet la acest spectacol este de 20 Ron.

Hai la o portie de jazz!


Invitatia o primesti de la "Jazz in Trio", iar desfasurarea de forte va avea loc la Art Jazz Club, incepand cu ora 21.30. Formatia "Jazz in Trio" este formata din Valentin Humita (pian), Adrian Flautistul (bass) si Stefan Benedict (tobe).

In continuare, alege sa-ti clatesti ochii la o expozitie


418 Contemporary Art Gallery te invita sa te delectezi cu expozitia "Elan Vita", realizata de Romul Nutiu. Nascut in 1932, in Bihor, artistul a studiat artele la Cluj, iar din anul 1958 traieste, munceste si preda la Facultatea de Arte din Timisoara.

Despre Romul Nutiu se poate spune ca este cel mai reprezentativ artist roman al picturii abstracte.

Vernisajul incepe joi, 4 decembrie, iar expozitia poate fi vizitata pana sambata, 7 decembrie.

Proiectie nocturna la... Obor


Vrei sa vezi altceva? Vrei sa intri in lumea culorilor si a luminilor? Atunci poti da o raita la Obor..., la Bucur Obor. Acolo, Philipp Geist - artist din Berlin, a ales sa-si prezinte spectacolul de lumini.
Cortina se ridica joi, 4 decembrie, la ora 17.00, pret de doua ore.

Si, daca tot ai ajuns acolo, ai face bine sa dai si o raita prin targul de sarbatori deschis in aceeasi zona, in perioada 4-24 decembrie, intre orele 10.00 si 20.00.
3 Decembrie 2008
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalina pe 15 Feb 2009, 09:59
    expozitia Elan Vital a artistului Romul Nutiu

    va anunt pe aceasta cale ca artistul Romul Nutiu este nascut in judetul Harghita, localitatea Bilbor, iar expozitia "Elan vital" va dura pana la data de 28martie la Galeria 418 din Bucuresti, str. Intrarea Armasului nr.12/etaj2. Este o expozitie foarte interesanta si merita sa fie vazuta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod