Ai de toate intr-o zi de miercuri!

Muzica rock si Emil Kusturica este combinatia din care a rezultat trupa "No Smoking Orchestra".

Pe langa faptul ca este un regizor renumit, Kusturica are o adevarata pasiune pentru muzica, pasiune care a luat nastere in anul 1980.  Atunci regizorul urca pe scena alaturi de Zabranjeno Pusenje.

In deschiderea concertului care va avea loc miercuri, 10 decembrie, la Sala Palatului, vor canta cei de la Zdob si Zbub.

Asadar, iata care sunt date:

Locatie: Sala Palatului
Data: 10 decembrie
Ora: 20.00

Concert Trooper in Fire


Multe premii, initiativa de a organiza un festival de muzica rock in Targoviste intre anii 1997 - 2000, peste 13 ani de activitate, toate acestea inseamna Trooper. Ai ocazia sa-i vezi in concert miercuri, 10 decembrie, de la ora 21.00, in Club
Fire.


Jazz cu Ion Caramitru si Johnny Raducanu


Doi dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, Ion Caramitru si Johnny Raducanu, isi dau intalnire in Sala Atelier aTeatrului National I.L. Caragiale, din Bucuresti. Spectacolul se numeste "Dialoguri si fantezii in jazz".

Informatii utile:

Pretul biletului intreg este de 30 Ron, iar cel redus costa 16 Ron
Locatia: Sala Atelier - Teatrul National I. L. Caragiale
Data: 10 decembrie
Ora: 20.00

"Scufita Rosie" intr-o versiune moderna


Nici Scufita Rosie nu mai este ce a fost. Daca alegi sa mergi cu micutul la teatru si te astepti sa vezi clasica poveste a "Scufitei Rosii", trebuie sa te anunt ca nu va fi asa. Spectacolul, de o ora si un pic, spune povestea Anielei, o fata pasionata de internet, care vrea sa devina Scufita Rosie.  Oare o sa-i iasa?

Spectacol: "De-as fi Scufita Rosie"
Locatie: Teatrul Ion Creanga
Data: 10 decembrie
Ora: 10.00

Expozitie si copii


Miercuri, 10 decembrie, este ultima zi de vizitare, in Bucuresti, a expozitiei realizate de fotojurnalistul Bogdan Dinca. Acesta  a imortalizat portrele mai multor copii in timpul calatoriei pe care a facut-o in India. Scopul acestei expozitii este unul caritabil, iar evenimentul se desfasoara in Timisoara, Bucuresti si Cluj, in perioada  noiembrie 2008 - ianuarie 2009.

Locatia:
Libraria Carturesti

9 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod