A venit si ziua de miercuri...

...si-ti pregateste numai surprize placute. La mijlocul acestei saptamani te poti distra in voie, pentru ca exista o multitudinea de evenimente organizate special pentru tine.
...si-ti pregateste numai surprize placute. La mijlocul acestei saptamani te poti distra in voie, pentru ca exista o multitudine de evenimente organizate special pentru tine.

La Starplex ruleaza pelicula "Caut cavaler de onoare" cu Paul Rudd, Rashida Jones, Sarah Burns, Greg Levine, Jaime Pressly, in distributie.

Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios si romantic, care tocmai a cerut-o in casatorie pe femeia visurilor lui pe nume Zooey si se pregateste sa isi organizeze nunta impreuna cu aceasta.
Numai ca Peter nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat incat sa ii propuna sa ii fie cavaler de onoare la nunta, motiv pentru care accepta sa mearga la o serie de intalniri bizare cu barbati necunoscuti in incercarea de a gasi persoana potrivita careia sa ii incredinteze aceasta importanta misiune. De aici incep problemele, pe care tu le poti urmari la Starplex, la orele: 15.15 17.20 19.15.

Daca vrei sa mergi la un concert poti alege Gogol Bordello, de la Arenele Romane. Concertul de la Bucuresti este inclus in partea a doua a super-turneului international in care trupa isi promoveaza cel mai nou produs discografic "SUPER TARANTA".
Acest album a ridicat totul la un nivel superior. Este mai direct, mai abstract, mai concentrat, iar umorul este mult mai negru decat pe albumele precedente. Partile de dub sunt mai adanci, iar bucatile rapide sunt foarte rapide. "Este o pura isterie orgasmica!

Alte concerte:

The Amsterdams la Bookfest


Zilele acestea are loc la Bucuresti, Bucharest Music Film Festival, o a patra editie a unei intiative care s-a bucurat de mare succes in anii anteriori. Manifestarea va avea loc tot in Piata George Enescu, in fata fostului restaurant Cina, langa Ateneul Roman, zilnic intre orele 11.00-23.00.
Zona va fi transformata intr-o oaza de verdeata, cu flori, gazon si terase elegante, in jurul celor cateva sute de locuri pe scaune, toate oferite iubitorilor muzicii clasice.

Tot miercuri, 17 iunie, poti merge la Bookfest 2009.

Nu rate nici piesele de teatru care se joaca in Bucuresti. "Pacea eterna", spre exemplu, este una dintre ele. Marius Stanescu, Mugur Arvunescu, Gabriel Pintilei, Marian Ghenea, Marian Lepadatu, Nicoleta Lefter, fac parte din distributie, iar regia este semnata de Cristian Dumitru.
Intrarea este libera, iar piesa se joaca la Odeon, incepand cu ora 19.00.

Tot la capitolul teatru:

SERILE MUZICALE
OPERELE COMPLETE ALE LUI WLM SXPR
16 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod