27 de piloți și brazilianul Michel Telo vin la Constanța

După ce a înebunit lumea cu piesa lui celebră „Ai Se Eu Te Pego”, cântăreţul brazilian Michel Teló merge în weekend la Constanţa. Va și cânta, sâmbătă seară, dar va asista la cea

După ce a înebunit lumea cu piesa lui celebră „Ai Se Eu Te Pego”, cântăreţul brazilian Michel Teló merge în weekend la Constanţa. Va și cânta, sâmbătă seară, dar va asista la cea de-a patra rundă a Campionatului European Drift Allstars, la care se vor întrece în figuri automobilistice 27 de piloți din toată lumea.

Pe pista ce va fi amplasată chiar în Portul Constanța - Terminalul Pasageri, vor evolua: Daijiro Yoshihara (campion U.S.A.), James Dean (campion U.K.), Naschiro Yokomata (campion Japonia) și alții, printre care și românii Marius Mitrache și Sorin Ene, care se luptă pentru titlul mondial la driffting.

Din tribune nu vor lipsi nici figurile politice cunoscute ca amatoare de automobilism: Victor Ponta, Radu Mazăre și Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru o imagine spectaculoasă, circuitul va fi „păzit” de nava americană de război USS,  iar cei 1200 de pușcași marini se vor afla în tribune.

Iar unde sunt atâția pușcași marini și piloți de curse, ce poate fi mai nimerit decât un concurs de frumusețe? La Miss Drift AllStars vor participa cele mai sexy românce, promit organizatorii.

O parte dintre spectatori, cu mai mult curaj decât alții, vor putea urca și la bordul bolizilor pentru câteva curse demonstrative.

***


KINOBUS la București

Cine rămâne în București poate să participe duminică seara la un eveniment inedit cinematografic. Caravana Kinobus este un laborator mobil de creație spontană în domeniul cinematografiei independente.

În fiecare vară, cei 15 membri, originari din Franța, pornesc la drum prin Europa cu microbuzul lor deja celebru în cercurile kino.

Fiecare popas, în general în zone rurale, unde filmul este prea puțin (sau deloc) reprezentat, este prilej de filmări și voie bună, alături de comunitățile locale cu care cineaștii leagă prietenii și fac filme scurte, pe care mai apoi le și proiectează, spre deliciul acestora.

Vara asta, drumul îi poartă pe kinoiții de la Kinobus din Franţa până în Bulgaria - trei dintre opririle lor desfășurându-se pe teritoriul României : la Gura Râului (lângă Sibiu) au fost între 11 și 14 august, la Timișoara între 15 și 18 august, iar la București vor fi duminică, 19 august.
Duminică seara, începând cu ora 18:30, la sediul Make a Point din strada Morarilor nr.1 (în incinta Postăvăriei Române), veți avea ocazia să-i cunoaşteți și să le vedeți filmele scurte realizate pe parcursul rutei actuale, în aproximativ o oră și jumătate.

Mai multe despre Kinobus găsiți pe site-ul oficial: http://www.kinobus.com/

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod