1-8 Martie - Sarbatoreste zilele tale!

1 si 8 Martie iti sunt dedicate tie! Si ce poti face in aceste zile decat sa te simti bine?

1 si 8 Martie iti sunt dedicate tie! Si ce poti face in aceste zile decat sa te simti bine? Ai de ales dintr-o multime de evenimente. Cateva exemple sunt targurile de martisoare cu care iti poti bucura privirea, un concert Iris special pentru tine, un alt concert care iti va incanta simturile: Neri Per Caso, dar si spectacole de teatru si de ce nu, un show de striptease masculin.

"Culori in pod"


Targ de martisoare si alte obiecte handmade, expozitie cu vanzare, pe nume "Culori in pod". Echipa de creatie condusa de Gabriela Anghel.

Sala de lectura
22 februarie - 8 martie, intre orele 11:00 - 18:00

Festivalul Primaverii


Festivalul Primaverii este evenimentul inceputului de an care propune vizitatorilor cea mai mare expozitie cu vanzare de martisoare  traditionale si felicitari realizate manual de artisti plastici, aranjamente florale si cadouri: bijuterii, cosmetice, cadouri surpriza, carti, confiserie si ceaiuri aromate.  

Pentru fiecare produs cumparat, vei primi un bilet de  tombola care iti va da posibilitatea sa castigi cadouri variate.



Festivalul Primaverii
Sala Dalles
11 februarie - 8 martie, intre orele 11:00 - 18:00 primaverii

Iris - Cuvinte de Iubire - 1 Martie


Pret/bilete:
Categoria 1 : 200 RON
Categoria 2 : 150 RON
Categoria 3 : 100 RON

Luni, 1 Martie 2010, ora 19:30
Teatrul National Bucuresti

Concert Neri Per Caso

 

Neri Per Caso - unicul grup masculin a cappella - va concerta si in Bucuresti, la Sala Radio, pe 8 martie 2010, de la ora 20.00.

Va fi un concert dedicat prioritar sexului frumos, cu un playlist "de colectie" - continand atat hit-urile proprii laureate cu trofee la Festivalul San Remo sau Discuri de Platina dar si hit-uri internationale in maniera interpretativa care le-a adus recunoasterea mondiala.

Neri Per Caso
Luni, 8 martie, ora 20:00
Sala Radio Bucuresti

Tony Valentine's Girls Night Out


Spectacolul Tony Valentine’s Girls Night Out, cu fostii membri ai trupei de striptease masculin Chippendales se muta in Club Bamboo, pe 8 martie. Barbati focosi se dezbraca pentru femeile lipsite de inhibitii, intr-un show incendiar si provocator.

De Ziua Femeii, in Club Bamboo atmosfera se incinge!

Tony Valentine's Girls Night Out
Bamboo
Luni, 8 martie, ora 20.00

"Podu'", de Ziua Femeii


Spectacolul, dominat de umor, prezinta intalnirea dintre un neinteles, un indragostit si o artista, care stau la coada in fata mortii si prezinta publicului, in cheie caricaturala, propriile drame. Piesa este realizata dupa textul "Podul sinucigasilor", de Paul Ioachim, iar alaturi de George Ivascu si Horatiu Malaele, mai joaca Meda Victor.

Piesa nu a putut fi jucata inainte de 1989, fiind interzisa de cenzura comunista. Abia in 1999, Horatiu Malaele a avut initiativa de a o pune in scena, la Teatrul National Bucuresti.

Dupa inca zece ani, pe 16 februarie 2009, o noua varianta a "Podului" a avut premiera la Teatrul Metropolis.

Luni, 8 Martie 2010, ora 19:30
Palatul National al Copiilor - Bucuresti
La intrarea in sala fiecare spectatoare va primi cate o floare din partea indragitului actor Horatiu Malaele!
Pret/bilet: 50 RON

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod