bufniță

Ce copil! Imaginea superbă în care un pui de bufniță își sărută mama

Un fotograf pasionat de natură a surprins o scenă superbă: un pui de bufniță își sărută mama. Autorul pozei explică acest cadru adorabil.

Lumea necuvântătoarelor nu contenește să ne uimească, oferindu-ne în fiecare zi câte un exemplu demn de urmat. Și ceea ce e și mai surprinzător, aceste ființe demonstrează că au abilități de care doar noi, oamenii, ne credeam în stare. Ei bine, nu doar că acestea au calități cu care noi nu ne naștem, dar mai au și gesturi și emoții cu care ne iau prin surprindere.

Jeffrey Van Daele a surprins un moment adorabil într-o pădure din Kalmthout, Belgia. "Stăteam ascuns de câteva ore, iar în acest timp bufnița îi aducea continuu hrană puiului", a povestit fotograful belgian, citat de Daily Mail.

"Cel mic mânca foarte repede și a trebuit să folosesc modul burst al camerei (modul de fotografiere rapidă, în care camera face 3-8 cadre pe secundă, n.r.) ca să nu ratez vreun cadru", a continuat el.



Autorul imaginii a explicat, însă, că această imagine nu este ceea ce pare: "În momentul în care hrana s-a terminat, puiul și-a închis ochii îndreptându-și ciocul spre capul bufniței, iar aceasta s-a uitat brusc la mine. Aceste elemente au creat iluzia unui sărut.

În fapt, părintele puiului a fost norocos că nu i-a scos ochiul", a spus Van Daele.

Chiar și așa, această fotografie rămâne una dintre cele mai frumoase din lumea necuvântătoarelor și te ajută să depășești cu un zâmbet o zi grea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod